Η Philips συνεχίζει την εξέλιξη του smart health στην IFA 2017

0

Το Coolhome βρέθηκε στην IFA Global Press Conference που διεξήχθη πρόσφατα στη Λισαβόνα και όπου μας παρουσιάστηκαν τα trends της παγκόσμιας αγοράς όσον αφορά τις μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές.

Τα panels ξεκίνησε, όπως και πέρυσι, η Philips, η οποία συνεχίζει την εξέλιξη της ψηφιακής Healthsuite πλατφόρμας της, με έξυπνα προϊόντα υγείας, όπως ζυγαριές, health trackers, καθαριστές αέρα κ.λπ.

Η εταιρεία μας παρουσίασε και το νέο της προϊόν οδοντικής υγιεινής, την ηλεκτρική, έξυπνη οδοντόβουρτσα Sonicare DiamondClean, το οποίο ανήκει στην πλατφόρμα και συνεργάζεται με το smartphone του χρήστη για να του παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη στοματική του υγεινή και το καθάρισμα της οδοντοστοιχίας του. Συνδέεται μέσω Bluetooth και με τη χρήση του ειδικού app της Philips, μπορείτε να δείτε πόσο αποτελεσματικά καθαρίζετε τα δόντια και ούλα σας, αλλά και να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες και tips για τον καθαρισμό αυτό.

Διαθέτει 5 διαφορετικά modes, όπως για έμφαση στο μασάζ των ούλων ή στη λεύκανση των δοντιών, ενώ εντυπωσιάζει ο φορτιστής του που είναι ταυτόχρονα και… ποτήρι, ταιριάζοντας απόλυτα στο μπάνιο σας και χρησιμεύοντας για το ξέπλυμα μετά το βούρτσισμα.

Δείτε περισσότερα για τη Philips Sonicare DiamondClean εδώ.

Η φετινή IFA 2017 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο 1-6 Σεπτεμβρίου. Θα είμαστε εκεί και θα σας μεταφέρουμε τα τεκταινόμενα και πολλά νέα προϊόντα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.