Ποιο ψυγείο είναι ιδανικό για το μεσογειακό κλίμα;

0

Η Ελλάδα μας είναι από τις πλέον ζεστές χώρες της Ευρώπης χάρη στο μεσογειακό της κλίμα και την εγγύτητα με την Βόρεια Αφρική. Αυτό σημαίνει πως πρακτικά όλες οι συσκευές που εκλύουν θερμότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικά δεδομένα, πιο θερμά, πιο απαιτητικά.

Το ψυγείο μας είναι μια από τις συσκευές αυτές, οι οποίες μάλιστα «υποφέρουν διπλά» από τη ζέστη του ελληνικού καλοκαιριού. Αφ’ενός πρέπει να διατηρήσει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του χαμηλή, ενώ έξω μπορεί να έχει καύσωνα και με συχνά… «άνοιξε-κλείσε» της πόρτας του, αφ’ετέρου πρέπει να αποβάλλει την παραγόμενη θερμότητα από το μηχανισμό του.

pitsos (2)

Εδώ έρχονται τα ψυγεία της Pitsos, η οποία ξέρει πολύ καλά τι θα πεί «ελληνικό καλοκαίρι». Με εμπειρία δεκαετιών (από το 1959) στην κατασκευή ψυγείων για την ελληνική αγορά, τα μοντέλα της είναι πλήρως εξοπλισμένα για να αντέξουν ακόμη και στις πιο «καυτές» συνθήκες και να διατηρήσουν τα τρόφιμά μας αναλλοίωτα και φρέσκα. Πως το καταφέρνουν;

pitsos (1)

Πρώτον, με το μοτέρ υψηλής τεχνολογίας τους. Τα νέα μοντέλα Pitsos διαθέτουν υψηλής απόδοσης μοτέρ, το οποίο συνδυάζεται με ακριβείς αισθητήρες θερμοκρασίας, ώστε η θερμοκρασία να επανέρχεται γρήγορα στα επιθυμητά επίπεδα, αφού κλείσετε την πόρτα. Ειδικά καλοκαίρια όπως το φετινό, με Euro, Ολυμπιακούς Αγώνες και το Champions League προ των πυλών, τα ψυγεία ανοίγουν συχνά για να πάρουμε τα αγαπημένα μας αναψυκτικά ή μπύρες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται διαρκώς η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους. Τα ψυγεία της Pitsos επιτυγχάνουν λοιπόν, χαμηλότερες θερμοκρασίες ακόμη και… στο ημίχρονο και παράλληλα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια για να τις διατηρήσουν εκεί, ξεφουσκώνοντας τους λογαριασμούς σας!

pitsos (1)

Για τα απαιτητικά τρόφιμα, όμως, που πάση θυσία πρέπει να συντηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες, υπάρχουν οι ειδικές ζώνες ExtraCold. Είναι διαμορφωμένες ώστε η θερμοκρασία σε αυτές να βρίσκεται 2-3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα από την υπόλοιπη συντήρηση, ώστε ευπαθή τρόφιμα όπως κρέας και ψάρι να διατηρούνται άψογα, ακόμα και με θερμοκρασίες δωματίου της τάξεως των 43 βαθμών! Τα συρτάρια ExtraCold αντιλαμβάνονται το βάρος των τροφίμων και ανάλογα προσαρμόζουν το επίπεδο ψύξης, ενώ οι βιταμίνες και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών σε αυτά διατηρούνται έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα! Όλα τα υπόλοιπα ράφια, ωστόσο, απολαμβάνουν ομοιόμορφη διανομή ψυχρού αέρα χάρη στο σύστημα Multi Air Flow, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να είναι ιδανική παντού, ακόμα και με γεμάτο ψυγείο!

pitsos (2)

Τέλος, ένα σύγχρονο ψυγείο δεν επιτρέπεται να συσσωρεύει πάγο στο εσωτερικό του, μειώνοντας την απόδοση και τη χωρητικότητά του και απαιτώντας απόψυξη κάθε τόσο. Έτσι, τα νέα ψυγεία Pitsos διαθέτουν την τεχνολογία Full No Frost, ώστε η να αφαιρείται μονάχα η περιττή, επιπλέον υγρασία που μετατρέπεται σε πάγο αλλά χωρίς να στερούν από τα τρόφιμα την ελάχιστη απαραίτητη υγρασία που χρειάζονται για να διατηρούνται φρέσκα!

Φέτος… Pitsos, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τα τρόφιμά σας φρέσκα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.