Το πιο σημαντικό λάθος που έχεις κάνει στην κουζίνα σου και δεν το περίμενες!

0

Μπορεί να μην δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην διακόσμηση της κουζίνας σου, αλλά σίγουρα έχεις κάνει κάποια λάθη που είναι πολύ σημαντικά. Όχι στο χρώμα, όχι στα έπιπλα, αλλά στο ψυγείο.

Κατ’αρχήν το ψυγείο θεωρείται και ένας «αποθηκευτικός χώρος» για να κρεμάσεις όλους τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφλήσεις ή την λίστα απ’το σούπερ μάρκετ. Αυτό μάλλον ήρθε η ώρα να το σταματήσεις ή να το κάνεις με περισσότερη μαεστρία. Τι εννοούμε;

kouzina

Αρχικά, πρέπει να αφαιρέσεις τα διάφορα μαγνητάκια που έχεις προσθέσει επάνω του. Με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεις κατά πολύ την διακόσμηση. Αν πάλι σ’αρέσουν και δεν θες να τα αποχωριστείς με τίποτα, τοποθέτησε τα στο δεξί και αριστερό σημείο του ψυγείου ή άφησε δύο τρία που να είναι το ίδιο χρώμα ώστε να μην υπάρχει έντονη αντίθεση.

Τέλος, αν θες να έχεις μία οργάνωση και να σημειώνεις κάθε φορά τα ψώνια για το σπίτι ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να θυμηθείς οπωσδήποτε, τότε απλά φτιάξε σε μία γωνία της κουζίνας ένα μικρό χώρο ώστε να τα τοποθετείς όλα εκεί.

οργάνωση

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις καινούριο ψυγείο, τότε εμείς σου προτείνουμε το «INDESIT LI 80 FF SI» από τα Media Markt. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Ενεργειακή κλάση: A+
Χωρητικότητα θαλάμων συντήρησης: 215 l
Χωρητικότητα θαλάμων κατάψυξης: 86 l
Αριθμός αστέρων ψύξης: 4 Αστέρια
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 45 dB
Κλιματική κλάση: N, SN, ST, T

ψυγείο

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.