Η Intersys παρουσιάζει το νέο δικτυακό ραδιοενισχυτή Pioneer SX-N30-K

0

H Intersys ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει την παρουσίαση του Δικτυακού Στερεοφωνικού Ραδιοενισχυτή SX-N30 με δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής υλικού μέσω DLNA 1.5*1, Wi-Fi*2, Bluetooth®*3 και Airplay.

O Pioneer SX-N30 διαθέτει ενισχυτικές βαθμίδες με μεγάλη ισχύ (85W/καν.), που βασίζονται στη σχεδιαστική φιλοσοφία “Direct Energy”, για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαμβάνει μουσική από πικάπ (με κεφαλή MM) αλλά και από διάφορες πηγές και υπηρεσίες streaming μουσικής όπως το Spotify ή ακόμα ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω Internet (TuneIn). Ο ραδιοενισχυτής διαθέτει δύο ψηφιακές εισόδους (μια οπτική και μια ομοαξονική), έξι αναλογικές εισόδους και μια υποδοχή για σύνδεση σε πικάπ (με κεφαλή MM), παρέχοντας δυνατότητα σύνδεσης σε μεγάλη ποικιλία πηγών ήχου.

SX-N30-K (2)

 

Επιπλέον, η υποδοχή σύνδεσης μνήμης USB στην πρόσοψη του ραδιοενισχυτή, διευκολύνει τον χρήστη στην απόλαυση των αγαπημένων του αρχείων μουσικής. Υποστηρίζονται αρχεία MP3/Apple Lossless /WMA Lossless/AAC και FLAC/WAV 192kHz/24bit*4, καθώς και εγγενή αναπαραγωγή αρχείων DSD 2.8/5.6MHz*5. Τέλος, ο χειρισμός του ραδιοενισχυτή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα smartphone (iOS/Android) στο οποίο έχει εγκατασταθεί η δωρεάν εφαρμογή ελέγχου SX-N30 ControlApp.

1. Απαιτείται διακομιστής που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές DLNA1.5.

2. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και περιβάλλον ασύρματης δικτύωσης συμβατό με τις προδιαγραφές Wi-Fi.

3. Οι συσκευές Bluetooth® πρέπει να είναι συμβατές με το προφίλ A2DP. Δεν είναι εγγυημένη η δυνατότητα σύνδεσης σε όλες τις συσκευές Bluetooth®.

4. Έως 96 kHz/24-bit WAV μέσω USB.

5. Έως 2.8 MHz DSD μέσω USB.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.