Το Pizza Party της Ariete φτιάχνει σπιτική πίτσα σε 5 λεπτά!

0

H σπιτική πίτσα είναι μεγάλη υπόθεση και έχει άλλη… νοστιμιά από τις υπόλοιπες! Ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να βάλεις όποιο υλικό θέλεις, να φτιάξεις την πίτσα ακριβώς με το μέγεθος που σε καλύπτει και να την έχεις ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, καυτή, οι λύσεις του… delivery δεν αρκούν.

Και μπορεί η συνταγή για μια νόστιμη πίτσα να μην είναι δύσκολη, από πλευράς υλικών, αλλά το ψήσιμό της είναι ίσως το δυσκολότερο απ’όλα. Ξέρουμε ότι η τέλεια πίτσα γίνεται σε πέτρινο φούρνο αλλά φυσικά, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να υπάρχει στο μπαλκόνι μας, λόγω χώρου και κόστους. Γι’αυτό, δοκιμάσαμε την πρόταση της Ariete, την ψησταριά Pizza Party da Gennaro που είναι… όνομα και πράγμα!

pizza party ariete 908 (2)

Η Pizza Party είναι compact και μεταφέρεται εύκολα, αλλά με μια απλή κίνηση ανοίγει 180 μοίρες και «ξεδιπλώνεται» για να εμφανιστούν οι δύο μεγάλες, αντικολλητικές επιφάνειές της. Με διάμετρο 33 εκατοστών η καθεμιά, αρκούν για να ψήσετε την πίτσα της αρεσκείας σας μέσα σε 5-8 λεπτά, είτε είναι κατεψυγμένη, είτε φρέσκια. Με ισχύ 1800 Watts αναπτύσσει θερμοκρασία 230 βαθμών σε ελάχιστο χρόνο αλλά μπορείτε να τη ρυθμίσετε και χαμηλότερα, επιλέγοντας μεταξύ 5 διαφορετικών επιπέδων. Άλλωστε, η πίτσα δεν είναι το μόνο που μπορείτε να ψήσετε με το μοντέλο της Ariete, είναι ιδανική για οµελέτες, κρέπες, κρέας αλλά και γλυκά!

pizza party ariete 908 (4)

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν επιλέξετε να ετοιμάσετε για εσάς και την παρέα σας, στην αυλή ή το μπαλκόνι, θα είναι έτοιμο το πολύ μέσα σε 15 λεπτά! Είναι πανεύκολη στη χρήση, ενώ η αντιθερμική λαβή της εξασφαλίζει πως δε θα καείτε, εκτός αν είστε πολύ απρόσεχτοι. Το πλεονέκτημα της Pizza Party είναι πως μπορείτε να ψήνετε δύο διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα σε κάθε μια από τις επιφάνειες, ή να την κλείσετε για ένα τέλειο, ομοιόμορφο ψήσιμο.

pizza party ariete 908 (1)

Η τέλεια πίτσα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ψήσιμο και ό,τι κοντινότερο σε πέτρινο φούρνο, είναι η ηλεκτρική ψησταριά Pizza Party της Ariete. Θα κάνετε το καλοκαίρι σας πιό… νόστιμο;

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.