Πως να φτιάξετε την πιό cozy γωνιά του σπιτιού σας!

0

Ο χειμώνας είναι η εποχή που αγαπάμε περισσότερο από κάθε άλλη το σπίτι μας, αφού η περιορισμένη διάρκεια της ημέρας και το κρύο μας ωθούν να επιστρέψουμε γρήγορα σε αυτό.

Έτσι, μπορείτε να διαμορφώσετε μια άνετη και αγαπημένη γωνιά που μπορεί να είναι μοναχική, όπου θα απολαύσετε την ανάγνωση του βιβλίου σας, ή πιο μεγάλη για να χωρά όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

cozy-place-2-366x550

Αν ψάχνετε ιδέες για να διαμορφώσετε μια τέτοια γωνιά, βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα αφού συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο καλαίσθητες διακοσμητικές λύσεις:

Η επιλογή της πολυθρόνας

Στην περίπτωση της μοναχικής γωνιάς, η πολυθρόνα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Μπορείτε να επιλέξετε μια πολύ αφράτη υφασμάτινη πολυθρόνα που θα τοποθετήσετε μπροστά από τη βιβλιοθήκη.

cozy-place-5

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο χαμηλή πολυθρόνα που θα συνδυάσετε με ένα χαμηλό κομοδίνο.

Αντί για πολυθρόνα, μπορείτε να επιλέξετε το ακόμα πιο άνετο ανάκλιντρο.

cozy-place-1

Με τζάκι ή χωρίς, μη διστάσετε να παίξετε με το layering των χαλιών, ειδικά των παραδοσιακών που έχετε κληρονομήσει από τη γιαγιά.

cozy-place-3

Οι αντίκες και τα ρετρό αντικείμενα πάντα χαρίζουν ένα ξεχωριστό χρώμα σε μια γωνιά.

cozy-place-4

Αν θέλετε να διαμορφώσετε μια πιο ευρύχωρη γωνιά, μπορείτε να ζητήσετε από έναν μαραγκό να κατασκευάσει έναν επιτοίχιο καναπέ που θα ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις της γωνιάς. Μαζί με το στρώμα, μην παραλείψετε να τοποθετήσετε διάφορα μαξιλάρια.

cozy-place-7

Μπορεί και ένας μικρός καναπές να χωρά στη γωνιά που έχετε επιλέξει. Μη διστάσετε να παίξετε με τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια στη διακόσμησή του.

cozy-place-8

Τέλος, επειδή στην Ελλάδα ζούμε και ο χειμώνας μπορεί τη μια μέρα να έχει θερμοκρασίες Αράχωβας και την επόμενη θερμοκρασίες Ρόδου, τολμήστε να μεταφέρετε την cozy γωνιά στη βεράντα

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.