Πώς να κάνετε τον λευκό χώρο πιο ζεστό

0

Το λευκό είναι ένα καθαρό και απέριττο χρώμα. Τόσο απέριττο, που καμιά φορά το βαριέστε εύκολα. Μάθετε πώς μπορείτε να ενισχύσετε διακοσμητικά το πλέον κλασικό χρώμα.

Παλαιότερα, το λευκό χρώμα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά στο πλαίσιο της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Δεν ήταν λίγοι, άλλωστε, εκείνοι που το αντιμετώπιζαν ως ψυχρό, σχεδόν εργαστηριακό, ένα χρώμα με ουδέτερη ενέργεια. Ωστόσο, το λευκό έχει κάνει δυναμική επιστροφή στη διακόσμηση. Ο λόγος; Συνδυαζόμενο με τα κατάλληλα χρώματα δίνει βάθος, στιλ και ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να σπάσετε τη μονοτονία του λευκού και να δημιουργήσετε ζεστούς και ελκυστικούς χώρους.

HIGHLIGHTS

– Παλαιότερα, το λευκό χρώμα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά στο πλαίσιο της μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

– Τα μεταλλικά αντικείμενα αποτελούν τη νέα hot τάση και ταιριάζουν απόλυτα με το λευκό.

– Διακοσμήστε το χώρο σας με συγγενικούς τόνους του λευκού όπως το ιβουάρ, το μπεζ και το ανοιχτό γκρι.

1. Οι 50 αποχρώσεις του λευκού Συνδυάστε συγγενικούς τόνους του λευκού στη διακόσμηση των χώρων σας, συνδυάζοντας ιβουάρ, μπεζ και ανοιχτά γκρι αντικείμενα ή έπιπλα. Σας αρέσουν οι έντονες αντιθέσεις; Αποφύγετε το αυστηρό μαύρο και προτιμήστε πιο ζεστά χρώματα, όπως είναι το σκούρο καφέ, το μοβ, το κίτρινο-κροκί και το γκρι-ανθρακί.

2. Μεταλλικά αντικείμενα Αποτελούν τη νέα hot τάση και, παράλληλα, ταιριάζουν απόλυτα με το λευκό. Προτιμήστε αντικείμενα σε σκούρες αποχρώσεις του ορείχαλκου ή του χρυσού για να δώσετε στο χώρο σας μία διακριτική νότα λάμψης και θαλπωρής.

3. Υφή Οι διαφορετικές υφές δίνουν ζωή σε κάθε ουδέτερο χώρο. Μπορείτε να συνδυάσετε απαλά υφάσματα με ξύλινα ακατέργαστα έπιπλα ή να δώσετε μία αίσθηση ζεστασιάς ντύνοντας το δάπεδό του χώρου σας με χαλιά, μοκέτες ή (ακόμη καλύτερα) φλοκάτες σε off-white αποχρώσεις. Θέλετε να ενισχύετε το οπτικό ενδιαφέρον του χώρου σας; Τα δερμάτινα έπιπλα και τα faux fur διακοσμητικά μαξιλάρια θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.