Πως να μοιάζουν υπέροχες οι κουρτίνες σας

0

Η σωστή τοποθέτηση των κουρτινών σας θα πρέπει να είναι έξυπνη ώστε να λειτουργήσει σωστά. Θα χρειαστεί να περάσετε αρκετό χρόνο ώστε να διαλέξετε ακόμα και το ύφασμα της κάθε κουρτίνας. Είτε χρειάζεστε μια πρακτική λύση για μια μπαλκονόπορτα είτε απλώς να στολίσετε το χώρο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Αποφασίστε για τη κουρτίνα σας. Θέλετε μια κομψή και μοντέρνα κουρτίνα ή μια πιο παραδοσιακή; Αυτό θα σας βοηθήσει για να αποφασίσετε αν θέλετε ένα ή δύο κομμάτια. Για μια πιο σύγχρονη ματιά επιλέξτε κουρτίνες με κρίκους στο πάνω μέρες. Για μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση θα πρέπει να είναι δύο κομμάτια αλλά και να κρέμεται από ξύλινα δαχτυλίδια.

2. Επιλέξτε ανάμεσα σε διπλές η μονές. Αν η επιλογή σας είναι μια βαριά κουρτίνα με πλήρη συσκότιση τότε θα πρέπει να επιλέξετε και μια διπλή κουρτίνα ώστε το φως να μπαίνει μέσα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Μέτρησε σωστά τα κουρτινόξυλα. Τα περισσότερα κουρτινόξυλα έρχονται σε τρία μήκη (1.20.1.50 και 1.80). Εάν χρειάζεστε βέβαια μεγαλύτερο ή μικρότερο μπορείτε να το παραγγείλετε.

4. Μετρήστε σωστά και τις κουρτίνες. Μια κουρτίνα είναι ωραία αν κρέμεται πλούσια κάτω αρκεί να μην είναι αρκετό το σημείο όπου κρέμεται γιατί αυτό δεν είναι όμορφο. Επιπλέον και μια αρκετά κοντή κουρτίνα δεν είναι επίσης όμορφη.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.