Πως να πιάσετε τα Pokemon του Pokemon Go, ΧΩΡΙΣ να βγείτε από το σπίτι!

0

To Pokemon Go είναι σίγουρα το απόλυτο παιχνίδι-φαινόμενο, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή όλων. Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο προσπαθούν να πιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα Pokemon μπορούν, τρέχοντας σε παραλίες, πάρκα, δάση, δημόσια κτίρια ακόμη και σε εκκλησίες και μουσεία. Άλλωστε το κεντρικό concept του πετυχημένου παιχνιδιού είναι να βγουν οι παίκτες έξω και να αρχίσουν την εξερεύνηση.

Pokemon Go in da house (4)Βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί παίκτες του Pokemon Go που νιώθουν κουρασμένοι να πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια ή απλώς βαριούνται και δεν επιθυμούν να βγουν από το σπίτι, αλλά συγχρόνως θέλουν να ασχοληθούν με το γνωστό game (άλλωστε με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους 40 βαθμούς τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο)… Για αυτό το ερώτημα που τίθεται σε αυτή την περίπτωση είναι μπορεί κάποιος να πιάσει Pokemon ΧΩΡΙΣ να βγει από το σπίτι του; H απάντηση είναι ΝΑΙ, καθώς υπάρχουν ορισμένα tricks που θα κάνουν τα συμπαθή Pokemon να έρθουν σε εσάς και όχι να πάτε εσείς σε αυτά.

Pokemon Go in da house (3)
Η πιο εύκολη λύση που χρησιμοποιούν όλοι εκείνοι που δεν είναι fans του περπατήματος είναι κυρίως η χρήση του αντικειμένου incense, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση κάθε παίκτη που ξεκινάει την περιήγηση του στον μαγευτικό κόσμο του Pokemon Go. Όταν χρησιμοποιηθεί μπορείτε να παρατηρήσετε ότι δημιουργείται ένα «ροζ αέριο» γύρω από τον χαρακτήρα σας και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς το συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί να ενεργοποιηθεί για 30 λεπτά. Με το που θα το χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε ότι διάφορα Pokemon θα έρχονται προς το μέρος σας, χωρίς να κουνηθείτε από τη θέση σας (υπολογίζεται ότι θα σας «τιμήσουν» με την παρουσία τους κοντά στα 7 Pokemon για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα). Μάλιστα, το είδος τους θα εξαρτηθεί και από την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι σας… Για παράδειγμα εάν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο ποτάμι ή στην θάλασσα θα σας «προσεγγίσουν» περισσότερο τα Pokemon του νερού.

Pokemon Go in da house (1)Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε με σύνεση τα incense και να εύχεστε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσεως στους servers του παιχνιδιού γιατί πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει το Pokemon Go και έτσι να μην έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Εκτός από την χρήση του incense, μία άλλη τεχνική που χρησιμοποιούν οι παίκτες που δεν θέλουν να βγουν έξω από το σπίτι τους έχει να κάνει με το να καθίσουν αναπαυτικά μπροστά από τον υπολογιστή ή τον καναπέ, έχοντας το παιχνίδι ενεργοποιημένο, καθώς έχει αποδειχθεί ότι σε ένα συγκεκριμένο διάστημα μίας ώρας και πλέον όλο και κάποιο Pokemon θα εμφανιστεί (μην ξεχνάτε να έχετε τη συσκευή σας συνδεδεμένη με τον φορτιστή γιατί πολύ απλά το Pokemon Go τρώει απίστευτα πολύ μπαταρία).

Pokemon Go in da house (7)Τέλος, εάν θέλετε να επωάσετε τα αυγά σας (egg hatching) και δεν επιθυμείτε να διανύσετε άπειρα χιλιόμετρα για να δείτε να ξεπετάγονται τα νέα μέλη του Pokedex σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το hack που ακολουθεί: Προσαρμόστε τη συσκευή σας πάνω σε ένα παλιό πικάπ και αφήστε το να γυρίζει γύρω – γύρω. Με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι θα νομίζει ότι εσείς θα περπατάτε και τα αυγά σας θα επωάσουν σε χρόνο… dt!

Pokemon Go in da house (6)Αυτά λοιπόν για όλους εκείνους που θέλουν να παίξουν Pokemon Go, αλλά δεν επιθυμούν να βγουν έξω από το σπίτι, καθώς μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που προσφέρει κυρίως διασκέδαση στους εξωτερικούς χώρους, όμως υπάρχει τελικά λύση και για όλους εκείνους που απλώς… βαριούνται το υπερβολικό περπάτημα! Καλό κυνήγι σε όλους (εντός και εκτός σπιτιού)!   

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.