Πως θα εξασφαλίσεις ζεστό σπίτι όλο τον χειμώνα

0

Κλιματιστικά, σόμπες, αφυγραντήρες, λύσεις για ηλεκτρικά επιστρώματα και παπλώματα αποτελούν λύσεις θέρμανσης που μας απασχολούν κάθε χειμώνα. Φέτος όμως, με τις αυξήσεις στις τιμές στην ενέργεια, το «κεφάλαιο» θέρμανση μας απασχολεί διπλά, αφού όλοι αναζητούμε την καλύτερη συσκευή που θα ζεστάνει το χώρο και ταυτόχρονα θα εγγυηθεί οικονομία.

Ο νέος κατάλογος της Praktiker περιλαμβάνει μερικές συμφέρουσες προτάσεις σε είδη θέρμανσης, που από τη μια εξυπηρετούν τη ζεστασιά κάθε χώρου οικονομικά, και από την άλλη είναι φιλικές προς το περιβάλλον, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

Προϊόντα ηλεκτρικής θέρμανσης

Στα 16 καταστήματα της Praktiker, μέσα από το praktiker.gr, αλλά και το 2109940000, θα βρει κανείς μια ευρεία γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης, όπως καλοριφέρ λαδιού μεταφερόμενα σε κάθε μέρος του σπιτιού, αερόθερμα, ηλεκτρικά επιστρώματα για τα πιο ζεστά όνειρα, θερμοπομπούς ιδανικούς για κάλυψη μεγάλων επιφανειών έως και τις πρακτικές θερμάστρες χαλαζία, αλλά και αερόθερμα.

Προτάσεις για μεγαλύτερη οικονομία

Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, η εταιρεία διαθέτει σόμπες ξύλου, υγραερίου, σόμπες εξωτερικού χώρου για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, καθώς και την απόλυτη λύση εξοικονόμησης των σομπών Pellet. Στον νέο κατάλογο είναι διαθέσιμες όλες οι συμβουλές για την προετοιμασία μας αλλά και τα χαρακτηριστικά κάθε θερμαντικού είδους για την κατάλληλη επιλογή. Παράλληλα, συνεργαζόμενα τεχνικά συνεργεία της Praktiker. είναι στη διάθεσή μας για Υπηρεσίες Εγκατάστασης και Συντήρησης.

Η Praktiker διασφαλίζει ένα ζεστό και καθαρό περιβάλλον για όλους αφού μας προσφέρει τα πιο σύγχρονα, επώνυμα brands σε κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης για μεγαλύτερη οικονομία, αφυγραντήρες, καθαριστές αέρα και σκούπες στάχτης -αναγκαίες για κάθε τζάκι- για τη διατήρηση της υγιεινής κάθε χώρου, καύσιμη ύλη, αλλά και απαραίτητα αξεσουάρ θέρμανσης, ετοιμοπαράδοτα και σε μοναδικές τιμές. Ταυτόχρονα με την πλούσια γκάμα προϊόντων, διαθέτει το προνομιακό πρόγραμμα δόσεων Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ για αγορές με δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ενώ επιβραβεύει και την ανακύκλωση συσκευών με δωροκάρτες για επόμενες αγορές και με δωρεάν παραλαβή. Φυσικά, η ειδικά καταρτισμένη ομάδα της Praktiker είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές ώστε να τους καθοδηγεί ανάλογα με τις ανάγκες τους στις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Αυτόν τον χειμώνα ο δρόμος οδηγεί στα πιο ζεστά και φιλικά καταστήματα, τα Praktiker!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.