Πως το Chromecast Audio αλλάζει τον ήχο στο σπίτι σας!

0
Εμφάνιση 2 από 2

Συνδέεται μέσω Wi-Fi 802.11ac με το δίκτυο του σπιτιού μας και έπειτα μπορούμε να κάνουμε stream μουσική σε αυτό μέσω του smartphone ή του tablet μας. Δεν περιορίζεται σε κάποια music εφαρμογή της Google (προφανώς πρέπει να έχετε το app που το ελέγχει, στο κινητό σας) αλλά υποστηρίζει ήδη τα Spotify, Rdio, Pandora, Google Play Music, DS Audio, NPR One, Rocket Player, TuneIn και άλλα, όμως δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη για δύο πολύ σημαντικές εφαρμογές: Το Apple Music και το Amazon Music.

chromecast audio (2)

Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες iPhone/iPad θα μπορούν να κάνουν stream στο ChromeCast Audio μόνο τη μουσική που είναι τοπικά αποθηκευμένη στη συσκευή τους. Μπορείτε όμως να κατεβάσετε το Chromecast extension για τον Google Chrome browser και να κάνετε stream ό,τι θέλετε μέσω του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να έχετε όσα Chromecast Audio θέλετε μέσα στο σπίτι, ίσως και περισσότερα από ένα σε κάθε δωμάτιο και μπορείτε να τα ελέγξετε ανεξάρτητα μέσω του app, ώστε κάθε σύστημα ήχου να παίζει διαφορετική μουσική, ανάλογα με το χώρο που βρίσκεστε. Επίσης, μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε όπως θέλετε, ώστε να παίζουν την ίδια μουσική σε ένα ή περισσότερα groups.

chromecast audio (1)

Το Chromecast Audio υποστηρίζει ACC, MP3, Ogg Vorbi, WAV (LPCM) και FLAC μορφές ήχου, αλλά και έως 24-bit/96kHz αποκωδικοποίηση, αν έχετε υψηλής ποιότητας μουσική. Και μιας που μιλήσαμε για ποιότητα ήχου, το Chromecast Audio τα καταφέρνει μακράν καλύτερα από οποιαδήποτε Bluetooth αντίστοιχη λύση, οπότε με κόστος κοντά στα 40-50 ευρώ, δεν υπάρχει λόγος να μη το προτιμήσετε.

Εμφάνιση 2 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.