Πρωτότυπα φωτιστικά από ξύλινα τελάρα!

0

Οι ξεχωριστές ιδέες του design προκύπτουν από κάθε γωνιά της γης και η επόμενη κατέφθασε από την Σαγκάη. Η TRIAD China είχε μία τόσο απλή αλλά και τόσο εντυπωσιακή συνάμα έμπνευση για ένα καινούργιο εστιατόριο/μπαρ που άνοιξε στην ασιατική πόλη και συγκεκριμένα όσο αφορά το φωτισμό του. Τι έκανε; Γέμισε το ταβάνι του χώρου με υπέροχα φωτιστικά φτιαγμένα από ξύλινα τελάρα!

wooden-crate-lighting_090916_01-800x1200
Το εστιατόριο προωθεί το υγιεινό φαγητό και το desing team προσπάθησε να δημιουργήσει μία ανάλογη ατμόσφαιρα βάζοντας πολύ ξύλο στο εσωτερικό, και στα έπιπλα αλλά και στους τοίχους. Ωστόσο το κλου του χώρου δεν είναι άλλο τα τελάρα που κρέμονται από την οροφή, βάζοντας τη δική τους ξεχωριστή πινελιά. Κάθε τελάρο είναι βαμμένο με διαφορετικά χρώματα στο εσωτερικό του, δημιουργώντας έτσι μία χρωματική ποικιλία.

wooden-crate-lighting_090916_04-800x533
Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς «healthy» εστιατόριο για να τολμήσει κάτι ανάλογο. Τα τελάρα δεν είναι φτιαγμένα μόνο για μεταφορά φρούτων και λαχανικών, αλλά μπορούν να δώσουν έμπνευση από εκεί που δεν την περιμένεις…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.