Επιστροφή στο μέλλον με την μοναδική Retro Collection της Russell Hobbs!

0

Η Russell Hobbs είναι μία εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς από την χρυσή δεκαετία των 50s μέχρι σήμερα, δημιουργεί και σχεδιάζει μοναδικές συσκευές για την κουζίνα που πραγματικά μπορούν να λύσουν τα χέρια σε κάθε λάτρη της κουζίνας! Άλλωστε, το γεγονός ότι η Russell Hobbs είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία εταιρεία στην Αγγλία, μας λέει πολλά για την απαράμιλλη γοητεία και την ξεχωριστή αισθητική των προϊόντων της.

Με περισσότερα από 65 χρόνια στο προσκήνιο γίνεται εύκολο αντιληπτό ότι το σχεδιαστικό team της μπορεί πολύ εύκολα να μας ταξιδέψει στο παρελθόν και να σχεδιάσει συσκευές που αντλούν τον σχεδιασμό τους από την χρυσή εποχή των 50s.  Η σειρά Retro διαθέτει, καφετιέρα, βραστήρα και φρυγανιέρα και είναι διαθέσιμη σε τρεις χωματισμούς , Ribbon Red, Vintage Cream και Classic Noir, με το κομψό design και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά να κερδίζουν αμέσως ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Για να δούμε πιο αναλυτικά τι μας προσφέρουν οι τρεις προαναφερθείσες εκπληκτικές συσκευές…  

Καφετιέρα RETRO

Η καφετιέρα RETRO διαθέτει σχεδιασμό και λειτουργίες που εντυπωσιάζουν! Χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία που βοηθά στη παραγωγή εκπληκτικού καφέ και διαθέτει οθόνη που μας δείχνει πόση ώρα έχει περάσει από την ώρα που φτιάξαμε τον καφέ μας! Ο καφές διατηρεί τη δυνατή γεύση και το άρωμά του για 40 λεπτά από τη παραγωγή του! Μετά τα 40 λεπτά η γεύση αλλοιώνεται και ο καφές χάνει τη θερμοκρασία του (κρυώνει) οπότε πρέπει να φτιάξουμε νέο καφέ!

Βραστήρας RETRO

Χρησιμοποιούμε καθημερινά τον βραστήρα για να ζεστάνουμε το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε στο ρόφημα που θα πιούμε ή στο φαγητό που θα μαγειρέψουμε! Κάθε φορά θέλουμε να πετύχουμε τη σωστή θερμοκρασία αλλά δεν το καταφέρνουμε σχεδόν ποτέ! Ο βραστήρας RETRO ξεχωρίζει! Διαθέτει οθόνη που εμφανίζει τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Έτσι, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να πετύχουμε τη θερμοκρασία που θέλουμε! Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία ταχέως βρασμού, που επιτρέπει να βράσουμε ένα φλιτζάνι νερού σε μόλις 55 δευτερόλεπτα!

Φρυγανιέρα RETRO

Η φρυγανιέρα RETRO είναι εδώ για να δώσει λύση στο «πρωινό τρέξιμο». Ρυθμίζετε πόσο ψημένο θέλετε να είναι το ψωμί σας και ενεργοποιείτε την φρυγανιέρα! Η τεχνολογία ταχύτερου ψησίματος, που προσφέρει έως και 65% πιο γρήγορο ψήσιμο, σε συνδυασμό με την οθόνη που μετράει αντίστροφα τον χρόνο που χρειάζεται για να ψηθεί το ψωμί σας, μετατρέπουν την φρυγανιέρα RETRO στο αγαπημένο σας πρωινό gadget.

Με αυτή την εκπληκτική συλλογή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα… «επιστρέψετε» στο μέλλον!  

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.