Η Samsung αποκάλυψε την 88αρα 4K quantum dot KS9800!

0

Στην συνέντευξη τύπου στην IFA 1016, η Samsung παρουσίασε την 88 ιντσών KS9800, τη μεγαλύτερη quantum dot τηλεόραση στον κόσμο.
«Πρώτα ήταν η LCD, μετά η OLED και τώρα έχουμε την quantum-dot», είπε ο vice president της Samsung Europe, Michael Zoeller, δείχνοντας πόσο πολύ ποντάρει στο νέο αυτό τεχνολογικό κεφάλαιο η εταιρεία. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Quantum dot display, οι τηλεοράσεις αποδίδουν πιο ακριβή χρώματα και υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας, ενώ δεν περιλαμβάνουν κάδμιο κάτι που τις καθιστά πιο φιλικές προς το περιβάλλον.
Η σειρά Quantum Dot θα περιλαμβάνει 19 μοντέλα, με τηλεοράσεις SUHD TV σε διαστάσες από 43 ίσως 88 ίντσες και η Samsung είναι τόσο σίγουρη για το project που συνοδεύει τα μοντέλα με δεκαετή εγγύηση!
Οι νέες τηλεοράσεις θα διαθέτουν ανανεωμένο Samsung Smart TV user interface που θα ανιχνεύει αυτόματα όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, ενώ θα διαθέτει και την video streaming TV Plus υπηρεσία, που θα κάνει streaming ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σε 4Κ και HDR.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.