Το Samsung CFG73 gaming monitor στην Gamescom 2017

0

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει την εξαιρετική απόδοση του CFG73 QLED gaming monitor της εταιρείας ως μέρος του τουρνουά PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS στην ερχόμενη Gamescom 2017, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών, Bluehole Inc. Η έκθεση Gamescom 2017, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου στο Koelnmesse στην Κολωνία Γερμανίας, αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση για τα μέσα επικοινωνίας γύρω από την βιομηχανία των computers και video games, προγραμματιστές, retailers και διαγωνιζόμενους.

Η Bluehole επέλεξε το Samsung CFG73 ως το αποκλειστικό monitor για το offline LAN τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ESL από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου στο περίπτερο της Bluehole (ESL Arena, Hall 9) και παρουσιάζει το παιχνίδι PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Η εκδήλωση θα φέρει κοντά περισσότερους από 70 καλύτερους PUBG παίκτες και influencers στον κόσμο για να συμμετέχουν στο battle royale-style shooter παιχνίδι, το οποίο έχει καταταχθεί μεταξύ των κορυφαίων παιχνιδιών σε πωλήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα διανομής Steam από την αρχική κυκλοφορία του τον Μάρτιο 2017. Επίσης, οι επισκέπτες της Gamescom 2017 θα μπορούν να δουν και να παίξουν το παιχνίδι στα Samsung CFG73 gaming monitors κατά τις ώρες εκτός τουρνουά στις 25 και 26 Αυγούστου.

«Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Bluehole για να φιλοξενήσουμε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό και ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε κορυφαίους gamers καθώς και τους επισκέπτες της Gamescom 2017 να δουν από κοντά, πώς τα CFG73 QLED gaming monitors της Samsung μπορούν να ζωντανέψουν την έντονη δράση του PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS», δήλωσε ο Hyesung Ha, Senior Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics.

Για ακόμα πιο ενισχυμένη εμπειρία gaming, το Samsung gaming monitor CFG73 (24 ιντσών) φέρνει σε περιβάλλον desktop την οπτική δυναμική της τεχνολογίας quantum dot, η οποία συναντάται συχνότερα στις τηλεοράσεις και στις μεγάλες οθόνες. Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης, το CFG73 καλύπτει προσεγγιστικά το 125% του χρωματικού φάσματος sRGB, ζωντανεύοντας ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες και προσφέροντας μία πιο ρεαλιστική απεικόνιση του παιχνιδιού. Η αναλογία αντίθεσης 3,000:1, που αποτελεί την καλύτερη στην κατηγορία της, αναβαθμίζει αυτήν την πραγματικά ζωντανή εμπειρία με πιο βαθύ μαύρο, πιο ευκρινές λευκό και ακριβείς αποχρώσεις.

Πέρα από τις βελτιώσεις της οθόνης, η σειρά gaming monitors CFG73 κάνει την εμπειρία του  παιχνιδιού πιο ομαλή και πρακτική. Το CFG73 είναι ένα από τα πρώτα κυρτά monitors που διαθέτουν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms κινούμενης εικόνας (MPRT), ξεπερνώντας κατά πολύ το πρότυπο 4-6ms της βιομηχανίας. Σε συνδυασμό με τον εξίσου γρήγορο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 144 Hz, το monitor ελαχιστοποιεί το φαινόμενο θολής εικόνας στην γρήγορη κίνηση (motion-blur) και τo lag της εικόνας, επιτρέποντας στους διαγωνιζομένους να μεταβούν στην επόμενη σκηνή χωρίς καθυστέρηση ή απόσπαση της προσοχής τους. Επιπλέον, τα ευέλικτα εργοστασιακά ρυθμισμένα modes παιχνιδιών στο CFG73 βελτιώνουν άμεσα τα επίπεδα διαβάθμισης αποχρώσεων του μαύρου, τις αναλογίες αντίθεσης, την ευκρίνεια και τις ρυθμίσεις χρωμάτων για οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των first-person shooters, παιχνιδιών στρατηγικής πραγματικού χρόνου,  role playing παιχνιδιών και των AOS τίτλων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.