Η Samsung Electronics ανεβάζει τον πήχη στην αγορά των αξεσουάρ τηλεοράσεων

0

Η Samsung Electronics, πρωτοπόρος διεθνώς εταιρεία στον τομέα των τηλεοράσεων, παρουσιάζει τη νέα γκάμα με αξεσουάρ για τηλεοράσεις QLED TV, η οποία περιλαμβάνει πρωτοποριακής αισθητικής βάσεις τηλεοράσεων, καθώς και διαφανή οπτικά καλώδια.

Με τη διάθεση των αξεσουάρ για τηλεοράσεις QLED, η Samsung εκπληρώνει τη δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες της την ευελιξία και την επιλογή να τοποθετούν τις τηλεοράσεις σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου τους. Πέρα από την κλασική βάση που συνοδεύει όλες τις QLED TVs, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να αποκτήσουν τις βάσεις Studio ή Gravity ανάλογα με το προσωπικό γούστο και τον τρόπο ζωής τους.

QLED TV stand (3)
Με σύγχρονη εμφάνιση, η βάση Gravity αναβαθμίζει τον χώρο με το μοντέρνο σχεδιασμό και το σχήμα της. Είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρο από τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές επίπλων, εξαιτίας της αντοχής και της όμορφης αισθητικής του. Η βάση Gravity είναι τόσο διακριτική, ώστε κάθε QLED TV να μοιάζει σαν να αιωρείται, ενώ το μικρό μέγεθός της, επιτρέπει την τοποθέτηση της τηλεόρασης ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη βάση η οθόνη μπορεί να περιστρέφεται έως και 70 μοίρες (έως και 35 μοίρες αριστερά ή δεξιά).

Η βάση Studio είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προβάλλει την QLED TV ως έργο τέχνης. Χωρίς την αναγκαιότητα χρήσης επίπλων, όπως το κλασικό τραπέζι μίας τηλεόρασης, η βάση Studio παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να τοποθετήσουν εύκολα την τηλεόραση τους οπουδήποτε μέσα στο σπίτι τους.

QLED TV stand
Έως τώρα κάθε μοντέλο τηλεόρασης διέθετε το δικό του πρότυπο και συγκεκριμένες διαστάσεις για τη βάση του. Σήμερα, η Samsung έχει τυποποιήσει την κατασκευή των βάσεων, κάνοντάς τες συμβατές για όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων διαγωνίου 55 και 65 ιντσών, συμπεριλαμβανομένων των σειρών QLED TV: Q9, Q8 και Q7. Αυτή η τυποποίηση της κατασκευής των βάσεων προσφέρει τη δυνατότητα της εύκολης τοποθέτησης ή και απεγκατάστασης των Samsung τηλεοράσεων, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη.

Επιπρόσθετα, για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν τις τηλεοράσεις τους στον τοίχο, η ξεχωριστή επιτοίχια βάση στήριξης No Gap Wall-mount της Samsung είναι η ιδανική λύση. Η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει τη λύση της για τη στήριξη των QLED TVs στη βιομηχανία των τηλεοράσεων, για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της αγοράς των σχετικών αξεσουάρ.

QLED TV stand (5)
Τέλος, η εταιρεία διαθέτει το ‘Invisible Connection’, που συνδέει την τηλεόραση με τις περιφερειακές συσκευές ήχου και εικόνας μέσω ενός λεπτού, διαφανούς οπτικού καλωδίου, το οποίο έχει διάμετρο 1,8 χιλιοστά. Στη συσκευασία μιας QLED TV περιλαμβάνεται ήδη ένα οπτικό καλώδιο 5 μέτρων, ενώ το προαιρετικό οπτικό καλώδιο μήκους 15 μέτρων πωλείται ξεχωριστά. Με την χρήση ενός μόνο διαφανούς καλωδίου, οι χρήστες έχουν το προνόμιο να απαλλαγούν από την ακαταστασία των καλωδίων, που συνήθως καταδυναστεύουν τον χώρο γύρω από μία τηλεόραση. Έτσι, το Invisible Connection επιτρέπει στους καταναλωτές να διεκδικήσουν ξανά τον χώρο τους και παράλληλα να αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.samsung.com/gr/tvs/qled/overview/

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.