Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά καινοτόμων στεγνωτηρίων ρούχων στην ελληνική αγορά!

0

Η Samsung Electronics Hellas εμπλουτίζει τη γκάμα των οικιακών συσκευών της με τη νέα σειρά καινοτόμων στεγνωτηρίων ρούχων DV8000M, DV6000M και DV5000M. Χάρη στην τεχνολογία αντλίας θερμότητας, το σύστημα OptimalDry™ και την ενεργειακή κλάση Α+++, τα νέα προϊόντα μπορούν να εγγυηθούν άψογα αποτελέσματα στο στέγνωμα και την ποιότητα των ρούχων εξασφαλίζοντας παράλληλα μειωμένη κατανάλωση ενέργειας*.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία αντλίας θερμότητας προσφέρει έναν πιο αποδοτικό, οικονομικό και ήπιο τρόπο για το στέγνωμα των ρούχων. Συνδυαστικά λειτουργεί το έξυπνο σύστημα στεγνώματος OptimalDry™, το οποίο διαθέτει τρεις αισθητήρες, για να ρυθμίζει συνεχώς τον χρόνο στεγνώματος για το καλύτερο αποτέλεσμα: ο αισθητήρας υγρασίας ελέγχει συνεχώς το επίπεδο υγρασίας και προσαρμόζει τον χρόνο στεγνώματος χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια, ο αισθητήρας θερμοκρασίας προστατεύει τα ρούχα από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και ο αισθητήρας καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας βελτιστοποιεί το επίπεδο κυκλοφορίας του αέρα.

Για να μυρίζουν τα ρούχα πάντα φρεσκοπλυμμένα, τα μοντέλα DV90M8204AW/LV και DV90M6200CW/LV διαθέτουν τεχνολογία Air Wash, που επιτρέπει το φρεσκάρισμα των ρούχων με τη χρήση θερμού αέρα για την απομάκρυνση των οσμών, χωρίς να απαιτείται απορρυπαντικό και πλύσιμο. Επίσης, διαθέτουν το πρόγραμμα Quick Dry που προσφέρει μια γρήγορη λύση στην ανάγκη στεγνώματος ενός μικρού φορτίου ρούχων σε μόλις 35 λεπτά.

Τα νέα στεγνωτήρια της Samsung έρχονται εξοπλισμένα με μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες. Οι καταναλωτές μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της πορείας του στεγνώματος των ρούχων από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο smartphone τους. Η λειτουργία Smart Check εντοπίζει προβλήματα και κάνει τη διάγνωσή τους, ενώ παρέχει εύκολες λύσεις αντιμετώπισης τους μέσω της χρήση μιας εφαρμογής για smartphone**. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται χρόνος και πιθανό κόστος επίσκεψης τεχνικού στο σπίτι. Επιπλέον, η σειρά DV8000M διαθέτει τη λειτουργία Smart Control, που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες ελέγχου και παρακολούθησης του στεγνωτηρίου ρούχων από οπουδήποτε, όπως ο έλεγχος και η ρύθμιση του επιπέδου στεγνώματος, η επιλογή προγράμματος και το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα στεγνωτήρια Samsung διαθέτουν προηγμένο φίλτρο 2-σε-1 καθώς και δύο ειδοποιήσεις που υπενθυμίζουν στο χρήστη πότε χρειάζονται καθάρισμα το φίλτρο και ο εναλλάκτης θερμότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της υψηλής απόδοσης και ασφάλειας των συσκευών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα νέα πλυντήρια στεγνωτήρια της Samsung διατίθενται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samsung.com/gr/washing-machines/dryer/

****

* Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61121:2013/Φορτίο πλύσης 8kg/Πρόγραμμα Βαμβακερών για Ντουλάπι με Αντλία Θερμότητας (DV80M5013KW) σε σύγκριση με το ίδιο χωρίς Αντλία Θερμότητας (DV80H4100CW). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

** Διατίθεται σε συσκευές με λογισμικό iOS και Android. Απαιτείται σύνδεση δικτύου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.