Σειρά παιδικών λευκών ειδών για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την ΚΕΝΤΙΑ

0

Μια νέα συλλογή παιδικών λευκών ειδών δημιουργήθηκε για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την ΚΕΝΤΙΑ.

Η συλλογή περιλαμβάνει παιδικά μπουρνούζια, πετσέτες, σετ για το κρεβάτι καθώς και ένα ξεχωριστό φορμάκι-κάπα σε σχήμα Αστεριού τόσο για μωρά. Το Αστέρι, έμβλημα του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», ενά από τα πιο γνωστά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα, αποτέλεσε την έμπνευση για το σχεδιασμό της σειράς.

sentia-1

Το Αστέρι της Ευχής του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υλοποιείται εδώ και 18 χρόνια σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να βοηθήσουν στο έργο μας, με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι! Το “Αστέρι της Ευχής” ως μήνυμα αισιοδοξίας δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν την αγάπη τους. Με αυτό τον τρόπο πλέον ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μια σειρά προϊόντων.

Η ΚΕΝΤΙΑ μέσω της δημιουργίας αυτής της σειράς επιλέγει να ενισχύσει τον Οργανισμό αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το κοινωνικό της πρόσωπο. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σημαντικός χορηγός σε πολλές Ευχές παιδιών ενώ πλέον συμπράττει ακόμα πιο ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

sentia-2

Τα προϊόντα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Make-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καθώς επίσης από τα καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ, το δίκτυο των συνεργατών της KENTIA σε όλη την Ελλάδα καθώς και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες

Eπιλέγοντας να αγοράσετε ένα από τα προϊόντα με το Αστέρι της Ευχής βοηθάτε στην εκπλήρωση ακόμα περισσότερων Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

sentia-3

Ηλεκτρονικό κατάστημα Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

https://makeawish.gr/ypostirixte-mas/agoraste-proionta-make-a-wish/

Ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΕΝΤΙΑ

www.kentia.gr

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!   

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.