Συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού από την LG στο νέο κατάστημα ‘COSMOS SPORT’

0

Τις ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικές κλιματισμού της LG Electronics (LG), επέλεξε η αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport για να καλύψει τις ανάγκες σε ψύξη και θέρμανση του πιο πρόσφατου καταστήματός της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η LG ανέλαβε τη προμήθεια και εγκατάσταση πολυδιαιρούμενων συστημάτων κλιματισμού της σειράς LG Multi V IV, και συγκεκριμένα 4 συστημάτων εξωτερικών μονάδων VRF Multi V IV με συνολική ψυκτική ισχύ 190KW, 17 εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου αεραγωγών υψηλής στατικής πίεσης καθώς και 2 επιτοίχιες μονάδες.

LG Cosmos Sports Irakleio CAC Case Study 1

Εξοπλισμένα με κορυφαίους συμπιεστές Inverter 4ης γενιάς HiPor, τα συστήματα κλιματισμού VRF LG Multi V IV διαθέτουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’. Ο υψηλότερος εποχιακός συντελεστής απόδοσης έως 7,9 (ESEER), και οι  πιστοποιημένοι  κατά Eurovent συντελεστές  απόδοσης στην ψύξη έως 4.83 (EER) και στη θέρμανση έως 5.32 (COP) εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα VRF κλιματισμού της LG Multi V προσφέρουν πιστοποιημένα κορυφαία ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξοικονόμηση σημαντικού μέρους από το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων. Χάρη στις τέσσερις αποκλειστικές τεχνολογίες της LG, την έξυπνη επιστροφή λαδιού (Smart Oil Return), τη λειτουργία του συμπιεστή HiPORTM (High Pressure Oil Return), τον έλεγχο ενεργής ποσότητας (Active Refrigerant Control) αλλά και τη μεταβλητή διαδρομή ψυκτικού μέσου (Variable Heat Exchange Path), τα Multi V διαθέτουν βελτιωμένες προδιαγραφές σε σχέση με παλαιότερα ή αντίστοιχα συστήματα, έχοντας ακόμα καλύτερη λειτουργία και απόδοση.

LG Cosmos Sports Irakleio CAC Case Study 3

Η τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού της LG, αλλά και η αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι στους επαγγελματίες κάθε κλάδου, με διαρκή υποστήριξη τόσο σε pre – sales όσο και σε after – sales επίπεδο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη επιλογής της LG ως συνεργάτη από την κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών  ‘Cosmos Sport’ η οποία δραστηριοποιείται στην Κρήτη, την Αθήνα και τη Ρόδο.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ‘Cosmos Sport’, αποδεικνύει για άλλη μία φορά την υπεροχή μας στο κλάδο των ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού αλλά και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε».

Η LG συνεχίζει να αποτελεί έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, πολλές επιλογές σχεδιασμού ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικές προς το περιβάλλον με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.