Η Sony ανεβάζει το πάρτυ με δύο νέα πανίσχυρα ηχεία

0

Το GTK-XB5 και το MHC-V77DW είναι οι καινούργιες προσθήκες στη σειρά ηχοσυστημάτων της Sony που τα παρουσίασε στην IFA 2016. Με ισχυρό ήχο, φωτισμό και εύκολη ασύρματη σύνδεση, αυτά τα ηχεία θα τραβήξουν όλη την προσοχή επάνω τους.

Με μεγάλη ισχύ και EXTRA BASS™, ήρθαν για να δώσουν ζωή στα πάρτυ σας. Βάλτε όσο δυνατά θέλετε το αγαπημένο σας κομμάτι, πάντα με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να χάνετε ούτε νότα, όσο το DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) της Sony θα αναβαθμίζει και εμπλουτίζει την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων. Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση, παίξτε με τις προσαρμόσιμες λειτουργίες φωτισμού και τα διάφορα ηχητικά εφέ για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει.

14194288_10153671701900563_490857682_n
Ανεβάστε τα μπάσα
Η τεχνολογία EXTRA BASS της Sony προσθέτει βαθιά κι έντονα μπάσα στο πανίσχυρο ηχοσύστημα XB5. Αυτό το νέο μέλος της σειράς είναι το αδερφάκι του δημοφιλούς GTK-XB7, που είναι μικρότερο και ελαφρύτερο κατά 20%, για να το παίρνετε παντού μαζί σας και να απολαμβάνετε στερεοφωνικό ήχο, όπως σας αρέσει κάθετα ή οριζόντια, ενώ διαθέτει όλες τις σημαντικές λειτουργίες υψηλής πίεσης του ήχου και φωτορυθμικά εφέ, καθώς και ενιαία σχεδίαση.

Ο φωτισμός στο περίγραμμα αλλάζει χρώμα και συγχρονίζεται με το ρυθμό της μουσικής, ενώ το strobe lighting προσδίδει ατμόσφαιρα κλαμπ στο πάρτυ σας. Επιλέξτε μεταξύ του πράσινου, του μαύρου, του κόκκινου και του μπλε.

11111111111114182220_10153671705840563_1446733691_n
Χάρη στην εφαρμογή SongPal, που υπάρχει σε αυτό το ηχείο, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε εφέ, όπως το φωτισμό, απευθείας από το smartphone σας. Ενώ, χάρη στο Bluetooth® ή τη σύνδεση one touch NFC δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για καλώδια. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να το συνδέσετε με καλώδια, αν θέλετε.

Τι είναι καλύτερο από ένα ηχείο που πρωταγωνιστεί στο πάρτυ σας; Μα φυσικά δυο ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, με τη λειτουργία Speaker Paring. Δημιουργήστε σύζευξη με ένα άλλο XB5 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Speaker Add και διασκεδάστε διπλά με τον ίδιο ποιοτικό ήχο.

14169631_10153671706030563_1075131608_n
Δώστε το προσωπικό σας στίγμα την πίστα
Το ηχείο V77 στέκει ψηλό κι επιβλητικό, με ενιαία σχεδίαση που εκτοξεύει ισχυρά μπάσα με εύχρηστο και διαδραστικό τρόπο, ώστε να είναι πάντα στο επίκεντρο του πάρτυ. Σχεδιάστηκε για να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο, ενώ μετακινείται εύκολα με τα ροδάκια και τη λαβή του. Τοποθετήστε το στο ιδανικό σημείο για έντονο ήχο με την τεχνολογία Sound Pressure Horn. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Fiesta για να δώσετε ένα ευρύτερο φάσμα ήχου στη μουσική σας, ό,τι ακριβώς χρειάζεται το πάρτυ στον κήπο σας.

Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, για να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές streaming, μέσω του Google Cast™και του Spotify Connect. Η λειτουργία Wireless Party Chain σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε ασύρματα έως και 10 μονάδες, μέσω Wi-Fi, με συγχρονισμένο ήχο και φωτισμό για την απόλυτη εμπειρία πάρτυ.
Το V77, με τη λειτουργία Space illuminating lighting, εκπέμπει πολύχρωμο φως από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, ταυτόχρονα με το ρυθμό. Η λειτουργία ελέγχου κινήσεων παραμένει εξίσου διαδραστική όπως και στον προκάτοχό του, το MHC-V7D. Έχουν προστεθεί δυο καινούργιες πινελιές, το πλήκτρο αφής και η αποκλειστική λειτουργία φωτισμού με συγκεκριμένο θέμα. Στο βελτιωμένο σχεδιασμό του έχει προβλεφθεί η επάνω επιφάνειά του να είναι splash-proof, ώστε να μην ανησυχείτε όποτε πλησιάζουν κοντά του ποτήρια με ποτά.

Επίσης αναπαράγει ήχο από πολλαπλές πηγές με σύνδεση HDMI, Bluetooth® και NFC, για απλή σύνδεση με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, διαθέτει είσοδο ήχου καθώς και CD/DVD, USB, 2 εισόδους μικροφώνου και ραδιόφωνο, με δυο λόγια αυτό το ηχείο έχει τα πάντα.

Και τα δυο θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.