Η Sony φέρνει μια νέα εποχή στις οικιακές προβολές με τον βιντεοπροβολέα οικιακού κινηματογράφου VPL-VZ1000ES Ultra Short Throw 4K HDR

0

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της σειράς οικιακού κινηματογράφου βιντεοπροβολέων εξαιρετικά κοντινής απόστασης, με την παρουσίαση του 4K HDR βιντεοπροβολέα VPLVZ1000ES, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για εύκολη ενσωμάτωση σε κάθε σπίτι. Ο τελευταίος, καινοτόμος βιντεοπροβολέας με πηγή φωτός λέιζερ της Sony διαθέτει τεχνολογία High Dynamic Range (HDR – Ευρύ Δυναμικό Εύρος) που είναι συμβατή με 4Κ ανάλυση. Μπορεί να τοποθετηθεί μόλις 15 εκατοστά από τον τοίχο, παρέχοντας στον χώρο εικόνα 254 εκατοστών (100 inch) που μεταφράζεται σε φορμά 16:9. Όταν τίθεται εκτός λειτουργίας, ο συμπαγής και κομψός VPL-VZ1000ES εναρμονίζεται πλήρως με τη διακόσμηση του χώρου. Μπορείτε πλέον να έχετε μια καθηλωτική εμπειρία θέασης σε όλους τους χώρους του σπιτιού, από ένα δωμάτιο οικιακού κινηματογράφου μέχρι το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, ανεξάρτητα από τη διακόσμηση ή τη διάταξη του σπιτιού σας.

«Μέχρι τώρα οι λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου χρειάζονταν ένα δωμάτιο αφιερωμένο στις προβολές. Αυτό όμως δεν είναι πάντα το ιδανικότερο, αφού δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια ενός ακόμη χώρου για να φιλοξενήσει μια επιπλέον υπερμεγέθη οθόνη. Ο νέος βιντεοπροβολέας VPL-VZ1000ES αλλάζει εντελώς αυτή τη φιλοσοφία, προσφέροντας μια μαγευτική εμπειρία οικιακού κιηματογράφου, με προβολή έως και 120 ιντσών, στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας», δήλωσε ο κος Thomas Issa, Product Manager, Sony Professional Solutions Europe. «Οι νέας γενιάς, επαναστατικοί βιντεοπροβολείς εξαιρετικά κοντινής απόστασης προσφέρουν απίστευτες 4K HDR απεικονίσεις,  ελάχιστα εκατοστά μακριά από τον τοίχο σας, ενώ στη συνέχεια αφομοιώνονται από το σχεδιασμό του χώρου μόλις απενεργοποιηθούν

Ο VPL-VZ1000ES έχει μέγεθος περίπου 925 x 494 x 219 χιλιοστών και ζυγίζει σχεδόν 35 κιλά, κάτι που τον καθιστά αρκετά μικρό και ελαφρύ, ώστε να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε διακόσμηση. Το μοντέλο αυτό είναι περίπου 40% μικρότερο σε μέγεθος από το ήδη υπάρχον μοντέλο βιντεοπροβολέα εξαιρετικά κοντινής απόστασης της Sony, τον LSPX-W1S 4K, και θα προτείνεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή λιανικής από τον κατασκευαστή του. Παρά το μικρό του μέγεθος και την χαμηλότερη τιμή, ο βιντεοπροβολέας VPLVZ1000ES παράγει 2.500 lumens απόδοση έγχρωμου φωτισμού, δηλαδή 25% φωτεινότερο από το μοντέλο LSPX-W1S Life Space UX. Τα προηγμένα πάνελ SXRD™ της Sony, σε συνδυασμό με τον Z-Phosphor™ κινητήρα φωτός λέιζερ, παράγουν υψηλή δυναμική αντίθεση, ενισχύοντας περαιτέρω τα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία του περιεχομένου HDR. Η πηγή φωτός λέιζερ Z-Phosphor™ του VPL-VZ1000ES αγγίζει τη μέγιστη απόδοση φωτεινότητας πολύ πιο γρήγορα από ότι οι συμβατικοί λαμπτήρες βιντεοπροβολέων. Επιπλέον, η φωτεινότητα και η χρωματική ακρίβεια διαρκούν περισσότερο, ώστε να μειώνεται η όχληση από την αντικατάσταση του λαμπτήρα.

sony-vpl-vz1000es-widok

«Ξεκλειδώστε» τα όρια της φαντασίας σας

Η μοναδική μορφή του VPL-VZ1000ES ανοίγει ένα νέο φάσμα επιλογών χρήσης του. Είναι ο ιδανικός βιντεοπροβολέας για μεγάλες επιφάνειες προβολής σε μικρούς χώρους, καθώς επίσης και για χώρους με πολύ ψηλά ταβάνια. Δεδομένου ότι ο προβολέας είναι τοποθετημένος μπροστά και όχι πίσω από τους θεατές, δεν δημιουργούνται προβλήματα με σκιές στην οθόνη ή εμπόδια από τα φώτα οροφής ή από ανεμιστήρες. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να μετατρέψετε κάθε τοίχο σε ένα τεράστιο παράθυρο που δίνει πρόσβαση στον κόσμο. Για τα μοντέρνα σπίτια και διαμερίσματα με μεγάλα παράθυρα και μικρούς τοίχους, μια ανακλινόμενη οθόνη μπροστά από ένα παράθυρο επιτρέπει εξαιρετική θέαση τηλεόρασης, ταινιών και αθλητικών αγώνων. Μόλις η προβολή τελειώσει μπορείτε να σηκώσετε την οθόνη και να απολαύσετε ξανά τη θέα από το παράθυρο σας. Ο νέος, εξελιγμένος βιντεοπροβολέας της Sony επιτρέπει στους καταναλωτές να αποκτήσουν μια τεράστια οθόνη στο καθιστικό τους με απλή και κομψή εγκατάσταση, κατάλληλη για οικιακούς χώρους. Αυτό καθιστά τον VPL-VZ1000ES μοναδικό, συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο έχουν δοκιμάσει οι καταναλωτές ως τώρα, όσον αφορά τη θέαση οικιακού κινηματογράφου και τις προβολές από εξαιρετικά κοντινή απόσταση.

Ο εξαιρετικά κοντινής απόστασης βιντεοπροβολέας οικιακού κινηματογράφου  VPL-VZ1000ES 4K HDR θα είναι διαθέσιμος από τον Απρίλιο του 2017. Η Sony θα έχει παρουσία στην έκθεση CES στο Booth #7300 στο Λας Βέγκας από τις 5 έως 8 Ιανουαρίου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.