Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη: Το best seller του 2016 που σαρώνει

0

Η Marie Kondo ξεκίνησε να διαβάζει περιοδικά για το σπίτι από τη νεαρή ηλικία των πέντε ετών και από τότε της άρεσε το πόσο όμορφα οργανωμένοι ήταν οι χώροι. Στα 15 της άρχισε να μελετά πολύ σοβαρά την τακτοποίηση των πραγματών μέσω σ’ ένα σπίτι. Σήμερα διευθύνει την δική της πολύ επιτυχημένη εταιρεία στο Τόκιο βοηθώντας τους πελάτες της να διαμορφώνουν τα σπίτια τους με τον πιο εύκολο και όμορφο τρόπο. Και συν τοις άλλοις είναι η συγγραφέας του βιβλίου Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη – H μαγεία του να τακτοποιείς (The Life-changing Magic of Tidying A Simple, Effective Way to Banish Clutter Forever) που είναι το νούμερο ένα best seller του 2016 όσο αφορά home decor έκδοση.

Η Kondo είναι η Γιαπωνέζα ειδικός που θα εξαλείψει την ακαταστασία από το σπίτι και θα βοηθήσει να οργανώσετε τα δωμάτιά σας με την απλή Μέθοδο KonMari. Σύμφωνα με αυτή πρέπει να βάλετε τα πράγματα με τη σωστή σειρά, να κρατήσετε δηλαδή αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη αλλά και αγαπάτε. Γιατί η τακτοποίηση του σπιτιού είναι πολλές φορές ένα είδος ψυχοθεραπείας. Και υπάρχουν οι αποδείξεις πως η Μέθοδός της δουλεύει!
Η μεγάλη επιτυχία του βιβλίου αλλά και της ίδιας της Μεθόδου είναι πως η Kondo λέει τα πράγματα με πολύ κατανοητό τρόπο, που γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους αναγνώστες του. To βιβλίο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.