Στα Public βρίσκεις οικιακές συσκευές σε χαμηλές τιμές και τις πληρώνεις αργότερα!

0

Επιθυμείς να ανανεώσεις τον χώρο σου ή χρειάζεται να αντικαταστήσεις κάποια παλαιότερη συσκευή; Μην ψάχνεις άλλο! Ο προορισμός είναι και πάλι τα Public που διαθέτουν μια κορυφαία ποικιλία από οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού, σε ανταγωνιστικές τιμές, για να βρεις εκείνες που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες!

Η ομάδα των Public θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, είτε ψάχνεις το νέο σου ψυγείο, φούρνο, πλυντήριοστεγνωτήριο, είτε οποιαδήποτε άλλη συσκευή για το… «σπιτικό» σου, ενώ μπορείς να επωφεληθείς και από κορυφαίες υπηρεσίες, που κάνουν την εμπειρία αγορών παιχνίδι!

Στο Public.gr μπορείς να αποκτήσεις τη συσκευή που θέλεις εύκολα και ευέλικτα με την έξυπνη υπηρεσία πληρωμής “Public Now, Pay Later” με Klarna, πληρώνοντας  σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Εναλλακτικά, αν κάνεις την αγορά σου από ένα φυσικό κατάστημα, μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay, για αγορές με έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, που σου επιτρέπει να ορίσεις εσύ τον χρόνο αποπληρωμής και το επιθυμητό ποσό κάθε δόσης.

Επιπλέον, με την υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα  σε μια τεράστια ποικιλία από 100.000 προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών και να τα έχεις στον χώρο σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τέλος, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, η υπηρεσία All In One Delivery σου προσφέρει τη δυνατότητα παράδοσης και εγκατάστασης οικιακών συσκευών σε μία και μόνο επίσκεψη!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.