Στο 5ο Vodafone Tech Learnings είδαμε τα πάντα για το smarthome!

0

Το 5ο Vodafone Tech Learnings ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο κατάστημα της Vodafone στο The Mall Athens, με κύριο θέμα, φυσικά, το smarthome!

Στο σεμινάριο που οργάνωσε η Vodafone, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για το έξυπνο σπίτι, να δουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να κάνουν και το δικό τους σπίτι πιό «έξυπνο», να περιεργαστούν και να δοκιμάσουν τις έξυπνες συσκευές της Vodafone, όπως ασύρματες κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έξυπνες λάμπες, έξυπνες πρίζες, powerlines, wi-fi extenders και πολλά ακόμη από την πλούσια γκάμα της.

vodafone tech learnings

Ομιλιτής ήταν ο Δημήτρης Σκιάννης του Cool Home που, μαζί με την Ομάδα Internet της Vodafone, παρουσίασαν αναλυτικά στους συμμετέχοντες την όλη «ιδέα» του εξυπνου σπιτιού, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και τους έδειξαν εν δράσει όλες τις συσκευές που αυτό περιλαμβάνει!

Στο τέλος του workshop, ένας τυχερός εκ των συμμετεχόντων κέρδισε ένα σετ έξυπνες λάμπες Philips Hue, έπειτα από κλήρωση, και απέκτησε τη δυνατότητα να ξεκινήσει το χτίσιμο του δικού του έξυπνου σπιτιού!

Tα σεμινάρια συνεχίζονται με διαφορετικές θεματικές ενότητες και προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τις νέες τεχνολογίες, να δοκιμάσουν τις συσκευές που τους ενδιαφέρουν από κοντά και να φύγουν πάντα κερδισμένοι! Για εγγραφή στα σεμινάρια της Vodafone μπορείτε να ακολουθείτε τη σελίδα των Vodafone Tech Learnings.

Δείτε το video του 5ου Vodafone Tech Learnings!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.