Συνδυασμός εξαιρετικής απόδοσης και όμορφου design από τα πλυντήρια πιάτων της LG

0

Είμαστε μόνο λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα. Πάσχα στο χωριό ή στην πόλη δεν έχει ουσιαστική διαφορά, αφού το να είμαστε με αγαπημένα πρόσωπα είναι αυτό που μετράει. Πασχαλινό τραπέζι και οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι καθημερινή συνήθεια. Ποιος θα πλύνει όμως όλα αυτά τα πιάτα; Το πλυντήριο πιάτων με ατμό QuadWash™ της LG Electronics (LG) μπορεί να σας βοηθήσει!

Τα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash™ με δυνατότητα ημιεντοιχισμού, διαθέτουν τεχνολογία QuadWash™, εξασφαλίζοντας καθολικό καθαρισμό χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Παράλληλα, ο ατμός TrueSteam™ που δημιουργείται από ζεστό νερό απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, κάνοντας τα πιάτα αστραφτερά, καθώς επίσης συμβάλλει στη μείωση των κηλίδων από το νερό[1].

Επιπλέον, η τεχνολογία EasyRack™ Plus προσφέρει εύκολο φόρτωμα και μέγιστη ευελιξία καθώς τα κάνιστρα ρυθμίζονται ευκολότερα, ενώ διατίθεται και 3ο κάνιστρο, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί κατά ύψος για μεγαλύτερα σκεύη που είναι δύσκολο να χωρέσουν.

Χαρείτε τα πασχαλινά τραπέζια και τις συγκεντρώσεις με τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια πιάτων με ατμό QuadWash™ εδώ.

[1] Σύγκριση με το μοντέλο χωρίς ατμό LG. Μέτρηση κηλίδων από το νερό για το μοντέλο LG DFB325(με ατμό) και το μοντέλο DFB415(χωρίς ατμό), σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους δοκιμής της LG.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!