Τα 5 πιο άχρηστα gadget για την κουζίνα σου!

0

Γιατί να χρειάζεται κάποιος ένα κομμάτι κίτρινου πλαστικού για να κόψει την μπανάνα του; Εδώ είναι μερικά από τα πιο αστεία, πιο άσκοπα gadget κουζίνας που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Κόφτης μπανάνας

Ναι, ένας άλλος τρόπος για να κόψετε μια μπανάνα σε φέτες. Το κύριο πρόβλημα με τον κόφτη, εκτός από την εύκολη αντικατάστασή του με μαχαίρι, είναι ότι τρομάζει τους άντρες όσο να πεις αφού μοιάζει απειλητικό προς τον «ανδρισμό» τους. Και έχουν ένα δίκιο όπως και να το κάνουμε!

Butter spreader #1

Γιατί να γεμίζεις τα συρτάρια σου με άχρηστα γκατζετάκια όταν και πάλι μπορείς να αλείψεις το βούτυρο στο καλαμπόκι ή το ψωμί απλά με ένα μαχαίρι; Νομίζω πως απλά κάποιος μας κάνει πλάκα!

Butter spreader #2

Άλλον ένας εξαιρετικός τρόπος να αλείψεις βούτυρο χωρίς να λερωθείς. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τέτοια φοβία στο να αγγίξουμε λίγο λίπος καθώς αλείφουμε μαργαρίνη. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο δημιουργός αυτών των «έξυπνων» συσκευών απλά σιχαίνεται στην ιδέα να πιάσει βούτυρο.

Butter spreader #3

Και φυσικά το κακό τρίτωσε! Ακόμα ένας τρόπος να βάλεις βούτυρο στο ψωμί! Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν παρατηρήσατε μέχρι στιγμής όλα τα «εργαλεία» σχετίζονται με το να μην αγγίξουμε κίτρινο φαγητό. Μπανάνες, καλαμπόκια, βούτυρα…μάλλον φαίνεται πως υπάρχει αλλεργία στο κίτρινο και αναγκαστικά ήρθαν αυτές οι ιδέες δημιουργίας.

Χειρολαβή μπανάνα

Τίποτα, εδώ μιλάμε για μια εξαιρετική, κίτρινη, λύση να πιάνεις τις λαβές από τα τηγάνια χωρίς να καείς. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί να πάρεις αυτό το εξάρτημα αφού τα τηγάνια είναι από «μαμά» φτιαγμένα έτσι ώστε να έχουν λαβή που να μπορείς να τα πιάσεις. Σηκώνω τα χέρια ψηλά και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να δώσεις μια «τσαχπινιά» και παιχνιδιάρικο στιλ; Ας κλείσω με θετική σκέψη!

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.