Τα αξιοθέατα του κόσμου έγιναν γατόσπιτα!

0

Δώσε στη γάτα άδειο κουτί από χαρτόνι και πάρε της τη ψυχή! Τις έχετε δει πως είναι ικανές να χωρέσουν μέχρι και σε κουτί δημητριακών! To Ολλανδικό design studio poopy cat αποφάσισε να φτιάξει κάτι πιο ξεχωριστό, επίσης από χαρτόνι, για να κάνει το living room μας έναν παγκόσμιο χάρτη.
Αντί λοιπόν να μπαίνει το αγαπημένο μας γατί σ’ ένα κοινό κουτί, θα μπαίνει από εδώ και πέρα στα καλύτερα αξιοθέατα του κόσμου. Από το Ταζ Μαχάλ και τον Πύργο του ‘Αιφελ, μέχρι τον Λευκό Οίκο και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου στη Μόσχα. 
Όλα τα γατόσπιτα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο χαρτόνι και η σειρά ‘landmark’ είναι αυτή την εποχή στο kickstarter και ζητάει την ενίσχυση του κόσμου, προφανώς κυρίως από τους fans των pets!

flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-01flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-05 flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-07 flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-09 flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-13

flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-02flatpack-cardboard-cat-houses-architectural-landmarks-designboom-14

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.