Τα «χιόνια» στην TV παραμένουν ακόμα και στην ψηφιακή εποχή!

0

Μπορεί το internet να έχει ρίξει την τηλεόραση από την πρώτη θέση της ενημέρωσης και της διασκέδασης, όμως εκείνη βρίσκεται πάντα εκεί για εμάς. Όταν εκδράμουμε σε εκείνο το γραφικό χωριό χωρίς κάλυψη 3G, ή ακόμα και όταν γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά θέλουμε να ασχοληθούμε με κάτι μη-interactive. Αν και ως γνωστόν μόνο έλλειψη από κεραίες δεν έχουμε στις ταράτσες των πόλεων, δεν συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις. Ίσως έχετε μία φορητή τηλεόραση για να βλέπουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο, ή ένα TV tuner στο laptop.

Εκεί λοιπόν η λήψη σήματος είναι σίγουρα πιο αδύναμη. Τη λύση έρχεται να δώσει η κεραία που σας προτείνουμε εδώ, μόνο με 1,50€ !!!

Είναι μικρή και ελαφριά, ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού. Η μαγνητική επιφάνεια της βάσης διευκολύνει τη στερέωση της σε ακόμα περισσότερες επιφάνειες, ενώ η ίδια η κεραία είναι αποσπώμενη, ώστε να την αντικαταστήσετε αν χαλάσει ή απλά να τοποθετήσετε μία πιο ισχυρή. Επίσης δεν χρειάζεστε ειδικούς adaptors, αφού διαθέτει απευθείας το γνωστό συμβατικό βύσμα τηλεοπτικής κεραίας για την αντίστοιχη είσοδο σε κάθε συμβατή συσκευή.

κεραία TV (6) κεραία TV (5) κεραία TV (4) κεραία TV (3) κεραία TV (1)

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 1,50€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.