Τα grooming kits της Remington δίνουν μία άλλη διάσταση στην ανδρική περιποίηση!

0

Ο σύγχρονος άνδρας αναζητάει πάντοτε το καλύτερο για την περιποίηση του, καθώς οι εποχές που οι άνδρες δεν πρόσεχαν την εμφάνιση τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Από την στιγμή που ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει και όλοι μας επιζητούμε την τελειότητα στην εξωτερική μας εμφάνιση, η Remington είναι εδώ για να μας φροντίσει και να μας κάνει να κλέψουμε τοις εντυπώσεις (άλλωστε ένας περιποιημένος άνδρας πάντοτε κερδίζει την προσοχή).

Εάν θέλετε κορυφαία περιποίηση (έτσι ώστε να μην σας ξεφεύγει και η παραμικρή τρίχα), η Remington σας δίνει τη δυνατότητα με το ασύρματο PG6030 Edge Grooming Kit να διατηρήσετε στην εντέλεια το στυλ σας! Οι αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι εγγυώνται βαθύ κόψιμο, ενώ στο εν λόγω kit περιλαμβάνονται 4 κεφαλές και 2 χτενάκια για μήκος κοπής από 2-24mm. Ουσιαστικά οι «ευχάριστες εκπλήξεις» δεν σταματούν ποτέ, καθώς στο PG6030 Edge Grooming Kit θα βρείτε φαρδύ κοφτάκι για κοφτές γραμμές, λεπτό κοφτάκι για λεπτομερές styling και ένα mini shaving foil. Τέλος στο Edge grooming Kit περιλαμβάνεται και κοφτάκι κοψίματος τριχών από αυτιά και μύτη! Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του PG6030 αφορά στην δυνατότητα χρήσης χωρίς καλώδιο για χρονικό διάστημα που αγγίζει τα 40 λεπτά, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός αναμφίβολα χαρίζει μεγάλη μία ξεκούραστη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, μία εξίσου εκπληκτική πρόταση στον τομέα της περιποίησης αφορά στο PG350GP, ένα grooming kit 8 σε 1, το οποίο και αυτό με τη σειρά του έρχεται με λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου και 4 επισυναπτόμενες κεφαλές, με φαρδύ κοπτάκι για γραμμές ακριβείας λεπτό κοπτάκι για λεπτομερές styling, ξυριστική κεφαλή Mini Foil και κοπτάκι για ειδική περιποίηση σε αυτιά και μύτη! Επιπλέον, στο 8 in 1 Grooming Kit θα βρείτε δύο μεγάλα χτενάκια, λαβή που προσφέρει σούπερ ευκολία στη χρήση, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι οι κεφαλές είναι πλενόμενες και η μηχανή επαναφορτιζόμενη.

Χωρίς αμφιβολία, η Remington σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δύο εκπληκτικές λύσεις για την περιποίηση σας που θα τις λατρέψετε και το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία για να τις αποκτήσετε, καθώς αμφότερες θα τις βρείτε (μόλις) στα 34,90!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.