Τα νέα Media Markt στην Αγ. Παρασκευή άνοιξαν τις πόρτες τους!

1

H Media Markt (www.mediamarkt.gr) καλωσορίζει το ενδέκατο κατάστημα της στη χώρα μας και ετοιμάζεται να το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους της. Τα επίσημα εγκαίνια του νέου σημείου πώλησης που βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής, στην Αγία Παρασκευή, στη διεύθυνση Λεωφ. Χαλανδρίου 15Β, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις 08:00 το πρωί.  

Για το νέο κατάστημα της αλυσίδας μίλησε στο Cool Home ο Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO της Media-Saturn Hellas, κ. Δημήτρης Κατραβάς:

Το νέο κατάστημα της εταιρείας χαρακτηρίζεται από  μοντέρνο design που κεντρίζει το ενδιαφέρον του επισκέπτη ενώ η τεχνολογία γίνεται αισθητή σε όλα τα σημεία επαφής με τον καταναλωτή με τρεις υπηρεσίες που δίνουν πραγματική υπόσταση στο διακαναλικό εμπόριο, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των online και offline αγορών.

media markt αγία παρασκευή official (2) media markt αγία παρασκευή official (4)media markt αγία παρασκευή official (6)

Η μεγαλύτερη καινοτομία είναι η υπηρεσία “Stop & Go”, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα είναι διαθέσιμη από το νέο κατάστημα της εταιρείας. Μέσω της υπηρεσίας ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ηλεκτρονικά από το mediamarkt.gr  και μετά να επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του το σημείο με την ειδική σήμανση και να παραλάβει τα προϊόντα που παρήγγειλε απευθείας στο αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειαστεί να μπει στο κατάστημα.

media markt αγία παρασκευή official (10) media markt αγια παρασκευη (13) (Large)

Αλλά και μέσα στο κατάστημα, οι τιμές των προϊόντων ενεργοποιούνται μέσω πλατφόρμας electronic pricing, δηλαδή με ηλεκτρονικά ταμπελάκια τιμών τα οποία επικοινωνούν online με τα ταμεία ώστε όποια τιμή βλέπει ο χρήστης, αυτή και να πληρώνει. Επιπλέον, ο νέος χώρος της Media Markt διαθέτει και multichannel terminals για μια πραγματικά ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία.

media markt αγία παρασκευή official (8) media markt αγία παρασκευή official (7) media markt αγία παρασκευή official (5)

Το νέο κατάστημα της Media Markt ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές που αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Το λειτουργικό design, η τεχνολογία αιχμής σε όλες τις πλευρές της συναλλαγής με το κοινό, το πλήρως ενημερωμένο προσωπικό, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η πλούσια γκάμα και οι πάντα χαμηλές τιμές εγγυώνται μία πλήρως απολαυστική αγοραστική εμπειρία και αποτελούν τους παράγοντες επιτυχίας της εταιρείας που έχει κερδίσει την προτίμηση του Ελληνικού κοινού.

media markt αγια παρασκευη (10) (Large) media markt αγια παρασκευη (12) (Large) media markt αγια παρασκευη (4) (Large) media markt αγια παρασκευη (2) (Large) media markt αγια παρασκευη (3) (Large)

Την Πέμπτη 31/3 στο χώρο του καταστήματος πρόκειται να στηθεί ένα μεγάλο μουσικό πάρτι, που θα ξεκινήσει με τον Θέμη Γεωργαντά από τον Λάμψη 92,3, ο οποίος θα παρουσιάσει ζωντανά από το κατάστημα την εκπομπή του στις 16:00, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο  Μιχάλης Τσαουσόπουλος από τον Athens Radio Dee Jay 95,2 για να παρουσιάσει live και τη δική του εκπομπή μέχρι και τις 21:00.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.