Τα πράγματα που παρατηρούν πάντα οι καλεσμένοι στο σπίτι σου!

0

Οι γιορτές πλησιάζουν, επομένως αυτό σημαίνει ότι οι επισκέψεις στο σπίτι θα αυξηθούν. Έχεις στολίσει λοιπόν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχεις διακοσμήσει και το σαλόνι αντίστοιχα και προσπαθείς να το κρατήσεις καθαρό και περιποιημένο. Ωστόσο υπάρχουν 4 πράγματα που παρατηρούν πρώτα οι καλεσμένοι σου, γι’αυτό δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα παρακάτω:

Η μυρωδιά

Δεν υπάρχει καλύτερο από ένα σπίτι που μυρίζει όμορφα. Και αυτό είναι κάτι που το προσέχουν όλοι, γι’αυτό εκτός ότι πρέπει να ανοίγεις καθημερινά τα παράθυρα των δωματίων, τοποθέτησε αρωματικά κεριά στους χώρους για να μυρίζει ευχάριστα όλο το σπίτι.

Πάμφθηνο DIY αρωματικό χώρου με 3 απλά βήματα!

Η ακαταστασία

Ένα σπίτι ακατάστατο προφανώς δεν δίνει καλή εικόνα. Αφιέρωσε μισή ώρα απ’τον χρόνο σου για να συμμαζέψεις τα πράγματα. Οτιδήποτε ότι είναι άσχετο με τον χώρο, απλά βάλτο στην θέση του.

Το μπάνιο

Ο χώρος που πρέπει να είναι πεντακάθαρος. Γι’αυτό άλλαξε τις πετσέτες για να είναι καθαρές και καθάρισε όλο το μπάνιο ώστε τουλάχιστον να μυρίζει φρεσκάδα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό, μιας και σίγουρα θα το επισκεφτούν οι καλεσμένοι σου.

Η είσοδος

Το χολ δηλαδή που είναι το πρώτο πράγμα που θα δει κανείς μόλις μπει στο σπίτι. Μην έχεις λοιπόν πεταμένα παπούτσια, και ασυμμάζευτα τις τσάντες και τα μπουφάν.

5 χαλάκια πόρτας που περνούν το… νόημα στους επισκέπτες!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.