Τα Public γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων με 23% έκπτωση!

0

Η Record Store Day ξεκίνησε από το 2007 σαν μια μέρα αφιερωμένη στους λιγοστούς συλλέκτες και έχει γίνει σήμερα μια παγκόσμια γιορτή του βινυλίου με τη συμμετοχή εκατοντάδων μουσικών, δισκοπωλείων και εταιρειών που κυκλοφορούν συλλεκτικές εκδόσεις ειδικά για αυτή την ημέρα!

Η Ημέρα των Δισκοπωλείων γιορτάζεται το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 με ποικίλες εκδηλώσεις, εκπτώσεις, προσφορές, ειδικές κυκλοφορίες για την ημέρα και dj sets και τα Public σας προσκαλούν να τη γιορτάσετε μαζί τους.  Μας προσκαλούν λοιπόν στο Public Συντάγματος το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 10 το πρωί για να γιορτάσουμε με πολλή μουσική από τον Κωνσταντίνο Τζούμα σε μουσική επιμέλεια της Κατερίνας Καφεντζή (Kafka). Μετά τη 1, τη σκυτάλη παίρνει το δίδυμο Τάκης Γιαννούτσος- Θοδωρής Βαμβακάρης από τον RED FM.

record-store-day-2

Eπιπλέον στα Public θα βρούμε μόνο για εκείνη την ημέρα πολλές από τις νέες κυκλοφορίες βινυλίου, αλλά και κλασικά άλμπουμ σε ειδικές επανακυκλοφορίες με έκπτωση 23%!

Ειδικότερα, για τον εορτασμό της ημέρας αυτής τα Public υποδέχονται τους λάτρεις της μουσικής με τις ακόλουθες ενέργειες:

  • -23% σε ΟΛΟΥΣ τους δίσκους βινυλίου
    •    -23% σε ΟΛΑ τα βιβλία μουσικής (ελληνικά και ξενόγλωσσα) 
    •    -23% σε ΟΛΑ τα πικαπ

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για το Σάββατο 16/4 και συμμετέχουν όλα τα καταστήματα του δικτύου. Η προσφορά δεν ισχύει για το public.gr.

Happy Record Store Day!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.