Τεχνολογική υπεροχή και υψηλή αισθητική από τις Smart TVs της Thomson (IFA 2019)!

0

H Thomson είναι όνομα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο της τεχνολογίας, καθώς για περισσότερα από 120 χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο των consumer products. Συνδυάζοντας εμπιστοσύνη, εξέλιξη, απλότητα και φυσικά απαράμιλλο στυλ, η Thomson έχει γράψει τη δική της ιστορία ειδικά στον χώρο των τηλεοράσεων, καθώς η πλούσια γκάμα σε smart TVs μπορεί να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

IMG_20190907_111146

Η Thomson δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την μεγαλύτερη «γιορτή» της τεχνολογίας στο Βερολίνο, για αυτό και ξεχώρισε με την παρουσία μιας σειράς μοντέλων που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το ξεχωριστό και άκρως γοητευτικό design και φυσικά τα Android TV smart features που δίνουν τη δυνατότητα για ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας!

IMG_20190907_111140_1

Με απίθανα ρεαλιστικά χρώματα, κορυφαίες τεχνολογίας λειτουργίας και απόδοσης εικόνας, ομαλότατη κίνηση και πραγματικά ασυναγώνιστη ακρίβεια, εκπληκτικά viewing angles, ανεπτυγμένα HDR features και 1200ppi πυκνότητα στα pixels, η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα εικόνας που προβάλλεται από μια Thomson θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

IMG_20190907_111139

Πάρτε μια γεύση από τις εκπληκτικές τηλεοράσεις της γνωστής εταιρείας και είναι βέβαιο ότι μια Thomson τηλεόραση θα σας χαρίσει στιγμές που θα θυμάστε για πάντα!  

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.