Η τεχνολογική υπεροχή της Siemens στο επίκεντρο της IFA 2017!

0

Καινοτομία, αξιοπιστία και υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει όλες τις συσκευές που φέρουν το αναγνωρισμένο brand της Siemens. H Γερμανική εταιρεία για πολλές δεκαετίες βρίσκεται στην κορυφή των home appliances και με βάση τα όσα είχαμε την ευκαιρία να δούμε στη διάρκεια της έκθεσης IFA 2017, δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να παραδώσει το θρόνο της.

Η Siemens ως γνωστόν είναι μία εταιρεία που κινείται με γνώμονα τις ανάγκες και τις διαθέσεις του καταναλωτικού κοινού, για αυτό και στην πρόσφατη έκθεση IFA παρουσίασε οικιακές συσκευές που ανήκουν οι περισσότερες σε ένα interconnected περιβάλλον και που όλες λειτουργούν έχοντας ως βάση τους το Home Connect app της εταιρείας, το οποίο επιχειρεί να δώσει μία νέα «πιο high-tech» νότα στην καθημερινότητα μας, προσφέροντας στον καταναλωτή τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών του ακόμη και όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Η υπεύθυνοι της Siemens αντιλαμβανόμενοι την τάση που θέλει πιο τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας θέτει νέα ποιοτικά και τεχνολογικά στάνταρ στην κατηγορία των οικιακών συσκευών.

Για παράδειγμα ο φούρνος IQ500 δεν γίνεται να μην σου προξενήσει το θαυμασμό από τη στιγμή που μπορείς να ενεργοποιήσεις την λειτουργία «Rapid Heating» έτσι ώστε ο φούρνος να θερμανθεί σχεδόν αστραπιαία φτάνοντας τους 175 βαθμούς κελσίου μέσα σε περίπου 5 λεπτά (και όλο αυτό με εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση). Φυσικά, τα ανεπτυγμένα features του ΙQ500 δεν περιορίζονται εδώ, καθώς οι high-tech φούρνοι της Siemens διαθέτουν δυνατότητα ψησίματος με χρήση ατμού, αλλά και νέα modes που βοηθούν στο ταχύτερο ξεπάγωμα του φαγητού. Τέλος, η λειτουργία ActiveClean εγγυάται ότι ο φούρνος σας θα μείνει καθαρός για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!

Επίσης, το εξελιγμένο ψυγείο IQ 500 XXL μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον, καθώς διαθέτει ενσωματωμένες κάμερες για να γνωρίζετε πάντοτε τι συμβαίνει στο ψυγείο σας, αλλά και με την επαναστατική τεχνολογία Hyper Fresh Plus, η οποία διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για τρεις φορές περισσότερη χρονική διάρκεια σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς η Siemens δείχνει να τελειοποιεί ακόμη περισσότερο το avantgarde concept, εξοπλίζοντας τα πλυντήρια της με ειδικούς σένσορες που μπορούν να καταστήσουν τη διαδικασία του πλυσίματος μία πραγματική απόλαυση. Συγκεκριμένα, τα πλυντήρια της οικογενείας avantgarde έρχονται με μεγαλύτερο κάδο 10 κιλών, αλλά και ειδική τεχνολογία (SensoFresh) η οποία εξαφανίζει τις μυρωδιές και προσδίδει ένα άρωμα διαρκούς φρεσκάδας. Επιπλέον, με τη λειτουργία i-Dos το smart πλυντήριο της σειράς Avantgarde δύναται να «καταλάβει» και να «μετρήσει» την ποσότητα απορρυπαντικού που απαιτείται για να γίνει κάποια πλύση και να προσαρμοστεί αναλόγως, κάνοντας οικονομία τόσο στην κατανάλωση ενέργειας όσο και σε νερό.

Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, είναι εμφανές ότι η κορυφή είναι μία περιοχή που αρέσει στην Siemens και από ότι μπορούμε να συμπεράνουμε μάλλον δεν έχει σκοπό να κατέβει από εκεί. Δείτε την εμπειρία που είχαμε με τα προϊόντα της Siemens στο αποκλειστικό video που ακολουθεί από την έκθεση IFA 2017…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.