Μαγειρέψαμε με την κουζινομηχανή Thermomix TM5 και… γευτήκαμε το μέλλον!

0

Με τις κουζινομηχανές μπορείς κυριολεκτικά να «κυριαρχήσεις» στην κουζίνα, καθώς δεν υπάρχει κυριολεκτικά όριο στο που πραγματικά μπορείς να φτάσεις!  Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις όρεξη για δημιουργία, λίγο χρόνο παραπάνω και ένα εξελιγμένο πολυεργαλείο όπως είναι η κουζινομηχανή: Thermomix TM5 της Vorwerk που αντιπροσωπεύεται στην χώρα μας από την Cooking Hellas. Πρόσφατα,  σε ένα λαμπερό και άκρως γευστικό event είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την κουζινομηχανή Thermomix TM5, η οποία μόλις έφτασε στην χώρα μας, και έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε σήμερα μία πρώτη γεύση από το… «μέλλον» της κουζίνας!

Το Thermomix δεν είναι ένα brand που έχει εμφανιστεί πρόσφατα στον κόσμο της κουζίνας, καθώς ήδη μετράει περισσότερα από 56 χρόνια από τη στιγμή που το πρώτο Thermomix έκανε την εμφάνιση του. Μέσα σε αυτές τις δεκαετίες, η κουζινομηχανή Thermomix εξελίχθηκε, αγκαλιάζοντας όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του σήμερα και πηγαίνοντας ένα βήμα ακόμη παραπέρα. Άλλωστε μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός, ότι το TM5 έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια συσκευές (χωρίς μάλιστα κανέναν παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης ή καναλιού πωλήσεων). Παράλληλα, χιλιάδες περιοδικά, βιβλία μαγειρικής, blogs και YouTube channels είναι αφιερωμένα στο TM5, με περισσότερες από 20.000 συνταγές μαγειρικής να έχουν γραφτεί αποκλειστικά για τo εκπληκτικό τεχνολογικό δημιούργημα της Vorverk.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει το TM5 τόσο ξεχωριστό (και τόσο αγαπητό στο καταναλωτικό κοινό); Πέραν της εκπληκτικής ποιότητας κατασκευής (η γερμανική υπεροχή εδώ φαίνεται ξεκάθαρα) και της υψηλής αντοχής στο πέρασμα του χρόνου, το Thermomix TM5 είναι η μοναδική κουζινομηχανή, η οποία δύναται να εκτελέσει το έργο 12 συσκευών σε μία, δίνοντας έτσι απόλυτη ελευθερία στα χέρια του χρήστη της. Πιο συγκεκριμένα, το TM5:  ζυγίζει, ανακατεύει, τεμαχίζει, ζυμώνει, πολτοποιεί, αναμειγνύει, ομογενοποιεί, χτυπάει κρέμα, έχει ελεγχόμενο ζέσταμα, μαγειρεύει, μαγειρεύει στον ατμό και αλέθει.

Με το TM5 η μαγειρική μετατρέπεται σε παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα υλικά, να ορίσετε τι θέλετε να κάνετε και να αφήσετε το TM5 να αναλάβει τα υπόλοιπα. Το μίνι-τεχνολογικό αριστούργημα της οικογένειας Thermomix (ναι, είναι η πιο compact και κομψή κουζινομηχανή που υπάρχει στην αγορά) διαθέτει κάδο χωρητικότητας 2,2 λίτρων, ο οποίος είναι φτιαγμένος από ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η 10 ταχύτητες του εκπληκτική μίξερ του δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Επιπλέον, το ακριβές ζύγισμα που προσφέρει (μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια από 5 μέχρι 3000 γραμμάρια με απόλυτη ακρίβεια) σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε πάντα την ακριβή ποσότητα των υλικών που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μίας συνταγής.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς το Thermomix TM5 διαθέτει μία εξελιγμένη εστία, η οποία μαγειρεύει στους 37 με 120 βαθμούς, εξασφαλίζοντας  ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού παραμένουν αναλλοίωτα.  Επιπλέον, η έγχρωμη LCD οθόνη αφής σε συνδυασμό με τον περιστροφικό διακόπτη καθιστούν τον προγραμματισμό του Thermomix TM5, μία μίνι-απόλαυση ακόμη και για τον πιο… «αρχάριο» υποψήφιο σεφ, παρέχοντας μάλιστα την maximum ασφάλεια και επίβλεψη της συνταγής σας!

Άλλωστε, το «μυστικό» της επιτυχίας του TM5 έγκειται στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα εξελιγμένο πολυμηχάνημα κουζίνας, το οποίο όχι μόνο απευθύνεται σε όλη την οικογένεια (καλύπτοντας από πολυάσχολους εργαζόμενους μέχρι φοιτητές και παιδιά), αλλά παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα από όλους, καθώς ενσωματώνει τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στην ευκολία χρήσης και έξυπνων τεχνικών μαγειρικής.

Αναμφίβολα, η μαγειρική με το Thermomix TM5 μπορεί να μετατραπεί σε μία αξέχαστη εμπειρία που θα σας συναρπάσει και το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα σας δώσει την ευκαιρία να… δημιουργήσετε εύκολα, γρήγορα και απλά, καθώς το TM5 δίνει μία άλλη διάσταση στην «δημιουργική μαγειρική». Το Thermomix TM5 μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Cooking Hellas (ένας ειδικός σύμβουλος της μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί κοντά σας) και εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το πραγματικά τεχνολογικό κομψοτέχνημα δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ ή να πάρετε μία καλή γεύση παρακολουθώντας το video που ακολουθεί…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.