Τips που θα κάνουν το μικρό σας ψυγείο να φαίνεται διπλάσιο σε χωρητικότητα!

0

Δεν χρειάζεται να κατέχετε μαγικές γνώσεις ή να είστε ταχυδακτυλουργός για να κάνετε το μικρό ψυγείο σας να φαίνεται μεγαλύτερο… Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά υπάρχουν ορισμένα tips που κυριολεκτικά θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την χωρητικότητα του ψυγείου σας, έτσι ώστε να χωράει πολλά περισσότερα τρόφιμα, αναψυκτικά και άλλου είδους αντικείμενα. Δείτε τα tips που ακολουθούν και το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσετε…

1 ) Χρησιμοποιήστε μία άδεια καρτέλα με αυγά και στις κενές θέσεις τοποθετήστε διάφορα μπουκαλάκια από σάλτσες / καρυκεύματα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε μπόλικο ωφέλιμο χώρο.

2 ) Τοποθετήστε μία ορβεδιέρα, η οποία θα σας βοηθάει για να βρίσκετε ευκολότερα τα τρόφιμα που αποθηκεύετε στο μικρό ψυγείο σας.

3 ) Χρησιμοποιήστε πλαστικά δοχεία στο κάτω συρτάρι του ψυγείου σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να διαχωρίσετε καλύτερα τα τρόφιμα σας.

4 ) Μία από τις καλύτερες λύσεις για να οργανώσετε τα τρόφιμα σας καλύτερα σε ένα ψυγείο που δεν δίνει και πολλά περιθώρια είναι να αρχίσετε να σημειώνετε με μία κιμωλία ή κάποιον μαρκαδόρο τα σημεία που πηγαίνει το κάθε τρόφιμο.


5 ) Τοποθετήστε clips στις διαθέσιμες ράγες (όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία που ακολουθεί). Εκεί μπορείτε να κρεμάσετε σακουλάκια με τρόφιμα με χαρακτηριστική άνεση.    

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.