Το LG WashTowerTM θέτει νέα πρότυπα στην πλύση, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία χρήσης

0

Συνδυάζοντας το πλυντήριο ρούχων με το στεγνωτήριο σε μία κομψή συσκευή, καθώς και τεχνολογίες αιχμής, το LG WashTower™  προσφέρει απαλή φροντίδα στα ρούχα.

Η LG Electronics (LG) μέσω της πρωτοποριακής λύσης LG WashTower™, προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία χρήσης και υψηλή φροντίδα για τα ρούχα, συνδυάζοντας το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ρούχων σε μία συσκευή. Η μοναδική αυτή οικιακή συσκευή διαθέτει, επίσης, τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, καθώς και έξυπνες λειτουργίες της LG για ισχυρή απόδοση και ευκολία στη χρήση και έναν καινοτόμο σχεδιασμό που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι.

Το WashTower™ διαθέτει ένα ενιαίο, εύκολο στη χρήση πάνελ, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των καταναλωτών. Ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο είναι τοποθετημένο, για βέλτιστη πρόσβαση, το Center Control, που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα και απλά την συσκευή από ένα σημείο. Παράλληλα, χρειάζεται λιγότερο χώρο για την εγκατάσταση από αντίστοιχα συμβατικά μοντέλα, ενώ το  χαμηλότερο ύψος του, διευκολύνει στο να μπορεί κανείς να βάλει και να βγάλει τα ρούχα πιο εύκολα. Χάρη στη μοντέρνα αισθητική της, η συσκευή εναρμονίζεται με οποιαδήποτε υπάρχουσα διακόσμηση.

Το LG WashTower™ αξιοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες πλύσης της LG για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και εμπειρία χρήσης. Με το TurboWash™ 360 και το Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD ™), το πλυντήριο εγγυάται γρήγορο πλύσιμο και μεγαλύτερη προστασία των υφασμάτων, καθώς ανιχνεύει αυτόματα το βάρος και την απαλότητα των ρούχων και εφαρμόζει τις βέλτιστες κινήσεις για την κάθε πλύση. Ο κινητήρας LG Inverter Directive Drive™ βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του πλυσίματος, μειώνοντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο, ενώ το DUAL Inverter Heat Pump™ του στεγνωτηρίου εξασφαλίζει ταχύτερο στέγνωμα και βέλτιστη ενεργειακή απόδοση[1].

 

Αξιοσημείωτη λειτουργία είναι το ενσωματωμένο AI Assistant, που αποστέλλει χρήσιμες ειδοποιήσεις στους χρήστες (Smart Notification) και επιλέγει αυτόματα τον βέλτιστο κύκλο στεγνώματος με βάση τις ρυθμίσεις φόρτωσης του πλυντηρίου (Smart Pairing™). Μέσω της εφαρμογής ThinQ™, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση τη συσκευή και να κατεβάζουν νέους κύκλους στο smartphone τους.

«Το LG WashTower™ δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους καταναλωτές να απολαύσουν την ασυναγώνιστη ευκολία και την εξαιρετική απόδοση πλύσης», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αυτή η ολοκληρωμένη και καινοτόμος συσκευή εξοικονομεί χώρο και αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευση της LG να κάνει τη ζωή των καταναλωτών καλύτερη».

[1] Το Eco Hybrid™ συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 21%, ενώ η λειτουργία Time Mode ελαχιστοποιεί τον χρόνο στεγνώματος κατά 24%. Δοκιμασμένο από την Intertek, 9kg τυπικού φορτίου IEC, σε κύκλο για βαμβακερά ρούχα. Σύγκριση μεταξύ Time και Energy Mode.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.