Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο το «τρέχει» η ίδια οικογένεια εδώ και 1.300 χρόνια!

0

Το Nishiyama Onsen Keiunkan δεν είναι ένα όποιο κι όποιο ξενοδοχείο. Βρίσκεται στο πανέμορφο Κιότο της Ιαπωνίας, είναι δίπλα σε ιαματικές πηγές και είναι το πιο παλιό στον κόσμο. Και το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι πως το δουλεύει η ίδια οικογένεια εδώ και 1.300 χρόνια!
52 γενιές της ίδιας φαμίλιας λοιπόν δουλεύουν το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο που έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και το οποίο συνεχίζει όχι μόνο να λειτουργεί εδώ και πάνω από ένα αιώνα, αλλά δεν λέει να σταματήσει να επεκτείνεται!
Μία ματιά να ρίξει κανείς στις φωτογραφίες καταλαβαίνει πως εδώ μιλάμε για ένα κλασικής ομορφιάς ιαπωνικό κτίσμα, μοναδικής παραδοσιακής αισθητικής. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει φιλοξενήσει από αυτοκράτορες και σαμουράι μέχρι απλούς κοινούς θνητούς!
Προς θεού άμα ξεκινήσετε να πάτε, μη ρωτήσετε εάν έχουν internet. Εδώ έρχεσαι για να ηρεμήσεις και να κάνεις βουτιές στα ιαματικά νερά.

SONY DSC

keiunkanhotelonsen3W1siZiIsInVwbG9hZHMvcGxhY2VfaW1hZ2VzL2EyNWI5Y2JjM2Q4NzIxNGE5Nl9LZWl1bmthbjAyczM4NzIuanBnIl0sWyJwIiwidGh1bWIiLCJ4MzkwXHUwMDNlIl0sWyJwIiwiY29udmVydCIsIi1xdWFsaXR5IDkxIC1hdXRvLW9yaWVudCJdXQ1

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.