Το σύστημα νερού GROHE Blue φέρνει την αλλαγή στην καθημερινή μας ζωή και τον πλανήτη

0

Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, τοποθετώντας στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και με στόχο τον περιορισμό της σπατάλης νερού στην καθημερινότητά μας, προχωρά στην εύρεση καινοτόμων λύσεων.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις, σχεδίασε το προηγμένο σύστημα νερού GROHE Blue, το οποίο επιτρέπει τη βιώσιμη χρήση νερού χωρίς να μειώνει την ευκολία. Με το GROHE Blue, επιτυγχάνεται ένας πιο βιώσιμος τρόπος ζωής, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την ιδανική λύση για φρέσκο, φιλτραρισμένο, ανθρακούχο ή παγωμένο νερό απευθείας από τη βρύση του σπιτιού σας. Επίσης, με την πληθώρα διαθέσιμων σχεδίων και χρωμάτων του αποτελεί προσθέτει το τέλειο design στην κουζίνα σας.

Μηδενική χρήση πλαστικών μπουκαλιών με το σύστημα νερού GROHE Blue

Το πρωτοποριακό σύστημα νερού GROHE Blue συμβάλει στην καταπολέμηση του παγκόσμιου προβλήματος των πλαστικών αποβλήτων και καθιστά εφικτή την εξοικονόμηση νερού. Με την παροχή φιλτραρισμένου νερού, παγωμένου και ανθρακούχου απευθείας από τη βρύση της κουζίνας, περιορίζεται τόσο η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού, όσο και η χρήση πλαστικών μπουκαλιών, οι εκπομπές CO2, καθώς και η κατανάλωση του νερού που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Για 1 λίτρο εμφιαλωμένου νερού καταναλώνονται 7 λίτρα νερού και απαιτούνται 108,47γρ. CO2. Με ένα σύστημα νερού GROHE Blue, το 1 λίτρο που απαιτείται κατά τη διαδικασία παραγωγής μετατρέπεται σε 1 λίτρο πόσιμου νερού, ενώ απαιτούνται μόνο 26,33γρ.CO2.

Απολαμβάνοντας πόσιμο νερό απευθείας από τη βρύση του σπιτιού σας

Με το σύστημα νερού GROHE Blue, έχετε φρέσκο πόσιμο νερό στο σπίτι σας κάθε μέρα. Το GROHE Blue βελτιώνει την καθημερινότητά σας και σας εξοικονομεί χρόνο, χώρο και ενέργεια, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φρέσκο, φιλτραρισμένο, ανθρακούχο ή παγωμένο νερό με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού! Χάρη στο φίλτρο τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, αφαιρεί τις βλαβερές ουσίες από το νερό και επιτρέπει σε κάθε άρωμα να αναπτυχθεί στο μέγιστο, καθιστώντας το ιδανικό για τους λάτρεις του τσαγιού. Παράλληλα, η μπαταρία διατίθεται σε διάφορα σχήματα και χρώματα, ταιριάζοντας στο εσωτερικό κάθε κουζίνας.

Οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν ενεργά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον καθώς για κάθε GROHE Blue που πωλείται μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου, η GROHE θα συλλέγει 1 κιλό αποβλήτων από τα Ευρωπαϊκά ύδατα, σε συνεργασία με την Everwave και το σκάφος καθαρισμού CollectiX. Μάθετε περισσότερα για τη σχετική καμπάνια στο GROHE X.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.