Αυτή η βίλα στην Ίμπιζα είναι φτιαγμένη από μπετό και μπαμπού

0

H Ιταλική αρχιτεκτονική εταιρεία metroarea έφτιαξε ένα άκρως ιδιαίτερο project στην Ίμπιζα. Εκτός από την εκπληκτική θέα που έχει προς κάθε κατεύθυνση στη Μεσόγειο, η απίστευτη αυτή βίλα είναι φτιαγμένη από μπετό και μπαμπού, ένας συνδυασμός το λιγότερο ενδιαφέρον.
Χτισμένη επάνω σ’ ένα λόγο, η κατασκευή είναι άκρως εντυπωσιακή και στα όρια του εξπρεσιονισμού. Διαθέτει έξι guest rooms για να την χαρείς με τους φίλους σου, τεράστιο σαλόνι, τραπεζαρίες, μεγάλη κουζίνα, γυμναστήριο, σπα, και ένα μοναδικό περιβάλλον που την περιβάλλει και συμπληρώνει το μοναδικό της περίπτωσης.
Δείτε την εκπληκτική αυτή βίλα και επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρείας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

metroarea-ibiza-villa-02 metroarea-ibiza-villa-03 metroarea-ibiza-villa-04 metroarea-ibiza-villa-05 metroarea-ibiza-villa-06 metroarea-ibiza-villa-07 metroarea-ibiza-villa-08 metroarea-ibiza-villa-09 metroarea-ibiza-villa-010 metroarea-ibiza-villa-011 metroarea-ibiza-villa-012 metroarea-ibiza-villa-013 metroarea-ibiza-villa-014

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.