Το Withings Steel HR ίσως είναι το health wearable της χρονιάς!

0

Η Withings είναι από τις εταιρείες με μεγάλη εμπειρία στα health accessories και fitness trackers. Ωστόσο, το Steel HR που είδαμε στο Showstoppers event, στα πλαίσια της IFA 2016 στο Βερολίνου, είναι μάλλον η καλύτερη δημιουργία της μέχρι στιγμής!

Ουσιαστικά η Withings «πάντρεψε» ένα αναλογικό ρολόι χειρός με ένα ψηφιακό, προσφέροντας μια συσκευή με τις δυνατότητες και των δύο! Σε γενικές γραμμές, θυμίζει ρολόι χειρός με κυκλικό σχεδιασμό και διάμετρο 36 ή 40 χιλιοστών, με unisex σχεδιασμό και μέγεθος ικανοποιητικό για τους περισσότερους χρήστες. Ωστόσο, τη διαφορά κάνουν δύο πράγματα:

withings steel hr (2)

Πρώτον, η μικρή, στρογγυλή οθόνη που βρίσκεται λίγο πάνω από το κέντρο του. Είναι διακριτική, καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και μπορεί να προβάλλει χρήσιμες, για τον κάτοχο, πληροφορίες, όπως τα βήματα ή την απόσταση που έχει διανύσει, τους παλμούς του κ.λπ.

Το δεύτερον, ίσως το καταλάβατε ήδη: Είναι το heart rate sensor που διαθέτει το Steel HR στο κάτω μέρος του και το οποίο μετράει τους σφυγμούς σας όλη μέρα, 24/7, είτε κοιμάστε, είτε αθλείστε, είτε εργάζεστε. Λαμβάνει μια μέτρηση κάθε λίγα λεπτά όταν είστε σε ηρεμία και κάθε λίγα δευτερόλεπτα όταν αναγνωρίσει έντονη φυσική δραστηριότητα.

withings steel hr (4)

Με τον τρόπο αυτό, το Steel HR έχει όλες τις δυνατότητες ενός σύγχρονου, smart health watch, αλλά την εμφάνιση ενός κλασικού ρολογιού και αυτονομία… 25 ημερών! Στις 25 ημέρες το Steel HR μπορεί διαρκώς να λαμβάνει μετρήσεις σφυγμών ενώ μετά το πέρας τους, σας δίνει άλλες 20 μέρες λειτουργίας και μέτρησης βημάτων/αποστάσεως! Οπότε αρκεί μια απλή επαναφόρτιση με το ειδικό dock.

withings steel hr (1)

Φυσικά συνεργάζεται άψογα με το app της Withins που «τραβά» όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του ρολογιού και σας παρέχει δεκάδες χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του οργανισμού σας, δημιουργώντας μια μεγάλη βάση δεδομένων που φτάνει μήνες πίσω.

Το Steel HR θα είναι διαθέσιμο την 1η Οκτωβρίου, με την 36mm έκδοση να κοστίζει 179,95$ και την 40mm στα 199,95$.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.