Υποδεχτείτε την Άνοιξη και ανανεώστε τα ρούχα σας με το LG Styler

0

Η Άνοιξη έχει φτάσει, το ίδιο και η εποχή που νιώθουμε την περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Τα φρεσκοσιδερωμένα και όμορφα ρούχα σίγουρα συμβάλουν στη διαμόρφωση της διάθεσής μας. Το Styler της LG Electronics (LG), το πρωτοποριακό σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό, θέτει τις βάσεις για την υψηλή φροντίδα ακόμα και των πιο απαιτητικών υφασμάτων.

Το φρεσκάρισμα των ρούχων γίνεται απλά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας αίσθηση ανανέωσης. Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™, μειώνουν τις οσμές και τις ζάρες στα υφάσματα. Επιπλέον, μέσω του TrueSteam™, τα αλλεργιογόνα μειώνονται έως και 99,9%[1]. Το TrueSteam™ αποτελείται από νερό 100%, χωρίς χημικά πρόσθετα.

Παράλληλα, το σύστημα στεγνώματος χαμηλής θερμοκρασίας στεγνώνει τα ρούχα ταχύτερα από το στέγνωμα με αέρα, αποτρέποντας τη φθορά των ρούχων που χρειάζονται ειδική φροντίδα από τη θερμότητα.

Το Styler διαθέτει επίσης πρέσα παντελονιού στην πόρτα της συσκευής, η οποία προσφέρει τσάκιση για τα υφασμάτινα παντελόνια και λιγότερες ζάρες – η τέλεια λύση για τα λινά παντελόνια.

Ο κομψός σχεδιασμός με τον εξωτερικό καθρέφτη που διαθέτει, επιτρέπει να δοκιμάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα και να αποφασίσετε, ποια πραγματικά θέλετε να κρατήσετε για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του LG Styler, είναι η «έξυπνη» διαχείρισή του, μέσω της εφαρμογής ThinQΤΜ, που επιτρέπει την παρακολούθηση της συσκευής μέσω smartphone[2].  Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη επιπρόσθετων προγραμμάτων φροντίδας.

[1] Η δοκιμή έγινε από την Intertek. Επαληθευμένο για αποστείρωση του 99,9% των βακτηριδίων E.coli και επιδερμικού σταφυλόκοκκου.
Εγκεκριμένο από το BAF. Προσφέρει απόδοση με την έγκριση του BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και απομακρύνει τα αλλεργιογόνα που μπορεί να προκαλέσουν αναπνευστικά και δερματικά προβλήματα.
[2] Μέσω σύνδεσης σε WiFi δίκτυο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.