Υψηλή αισθητική και προηγμένη τεχνολογία ψύξης από το νέο δίπορτο ψυγείο της LG

0

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου δίπορτου ψυγείου, το οποίο, πέρα από τις αποκλειστικές τεχνολογίες ψύξης και υγιεινής που μεγιστοποιούν τη φρεσκάδα των τροφίμων, προσφέρει και υψηλή αισθητική στην κουζίνα, χάρη στο κομψό, επίπεδο design της LG. Παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ευκολία, με χειρολαβές τύπου pocket, ενσωματωμένο παγούρι παροχής νερού και εύκολα προσβάσιμη παγομηχανή στο εσωτερικό της πόρτας.

Χάρη στις τεχνολογίες DoorCooling+ και LinearCooling™ της LG, το καινούριο δίπορτο ψυγείο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες, ώστε τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για ακόμα περισσότερο. Η τεχνολογία DoorCooling+ προσφέρει ταχύτερη ψύξη από τα συμβατικά συστήματα ψύξης, διανέμοντας δροσερό αέρα ομοιόμορφα και γρήγορα, ώστε τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να ψύχει ποτά και αναψυκτικά ακόμα πιο γρήγορα. Η τεχνολογία LinearCooling™ εξασφαλίζει τη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις (±0.5 βαθμούς Κελσίου), «σφραγίζοντας» τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών για έως και επτά ημέρες.

Το νέο δίπορτο ψυγείο διαθέτει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία υγιεινής της LG, Hygiene Fresh, η οποία προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, καθώς το πατενταρισμένο σύστημα καθαρίζει τον αέρα μέσα στον θάλαμο του ψυγείου, αφαιρώντας έως και 99.99% βακτηρίων και οσμών.

Αρμονικά ενσωματωμένο στην πόρτα του καταψύκτη, το σύστημα SpaceplusIce System εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για την αποθήκευση μεγάλων κατεψυγμένων ειδών και μπορεί να παράγει μέχρι και 42 παγάκια την μέρα, αποτελώντας την ιδανική λύση για μεγάλες οικογένειες ή για συγκεντρώσεις με φίλους. Για καλύτερη απόδοση ψύξης, η τεχνολογία Smart Fresh Air, χάρη στη λειτουργία Smart Learner ελέγχει αυτόματα την εσωτερική θερμοκρασία του ψυγείου, με βάση τη χρήση του καταναλωτή, και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα μέσω της εφαρμογής LG ThinQ.

«Εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες ψύξης και λειτουργίες, όπως οι Hygiene Fresh και Spaceplus Ice System, το καινούριο ψυγείο της LG, προσφέρει εξαιρετική ευκολία, υγιεινή και ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα στα τρόφιμα» όπως δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να σχεδιάζουμε προϊόντα που προσφέρουν ουσιαστική αξία στην καθημερινότητα των ανθρώπων, εστιάζοντας πάνω από όλα στον καταναλωτή».

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.