Υψηλή φροντίδα για τα αγαπημένα σας ρούχα από τα πλυντήρια της LG

0

Τα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics (LG) έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, κάνοντας την καθημερινότητά ευκολότερη.

Τα πλυντήρια ρούχων της LG ενσωματώνουν μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που συμβάλλουν στην υψηλή φροντίδα των ρούχων, όπως η τεχνολογία Steam κατά την οποία εξαλείφονται το 99,9%[1] των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Wrinkle Care[2] , μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Επιπλέον η μεγάλη χωρητικότητα πλύσης από 10 έως και 12 κιλά[3], προσφέρει τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις.

Τα ποικίλα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών[4] συμπληρώνονται από την τεχνολογία AI DD™[5] που προστατεύει τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, ανιχνεύοντας αυτόματα την απαλότητα και το βάρος των υφασμάτων και επιλέγοντας τις βέλτιστες κινήσεις. Αυτό προσφέρει υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία TurboWash™, τα ρούχα καθαρίζονται σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο[6].

Τέλος, για όσους παράλληλα με το πλύσιμο θέλουν και στέγνωμα, τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για την φροντίδα των ρούχων, καθώς η πλύση και το στέγνωμα γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο.

[1] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.

[2] Η λειτουργία «Wrinkle Care» διατίθεται προαιρετικά σε 6 προγράμματα

[3] Η χωρητικότητα πλύσης διαφέρει ανά μοντέλο.

[4] Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

[6] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.