Οι ζαρντινιέρες Balconera είναι το σπίτι-όνειρο για κάθε φυτό!

0

Το αιώνιο πρόβλημά μας όσον αφορά τα φυτά εξωτερικού χώρου είναι να μην αμελούμε το πότισμά τους αλλά και να μην τα…. παραποτίζουμε, με αποτέλεσμα να μαραίνονται, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικότερα για τα φυτά σε ζαρντινιέρες, υπάρχουν και άλλα, σοβαρά προβλήματα, όπως η σωστή τους στήριξη στο μπαλκόνι, τα νερά που τρέχουν στα πεζοδρόμιο…. ξέρετε τώρα!

lechuza balconera (1)

Η Lechuza στη γκάμα της έχει και ζαρντινιέρες, φυσικά αυτοποτιζόμενες όπως πολλά προϊόντα της εταιρείας! Η σειρά Balconera, όπως ονομάζεται για ευνόητους λόγους, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και στυλ και μπορεί να δεχθεί τα φυτά σας για χειμώνα ή καλοκαίρι, ώστε να κοιμάστε ήσυχοι. Διαθέτει το κλασικό σύστημα αποθήκευσης του νερού που χρησιμοποιεί η Lechuza οπότε εσείς απλά «γεμίζετε» και ο δείκτης νερού σας ενημερώνει για το πότε θα ξαναχρειαστεί γέμισμα. Τα φυτά δέχονται όσο νερό χρειάζεται σε καθημερινή βάση από την ειδική δεξαμενή ενώ η βαλβίδα διαφυγής στο κάτω μέρος εξασφαλίζει πως δε θα λιμνάσει το νερό σε περίπτωση βροχής.

Τέλος, η Lechuza Balconera έρχεται με ανθεκτικά στηρίγματα, εύκολα στη συναρμολόγηση που εξασφαλίζουν πως η ζαρντινιέρα σας δε θα πέσει σε κάποιον ανυποψίαστο περαστικό ή σε διερχόμενο όχημα, κάτι που όλοι φοβόμαστε. Δείτε το video και θα καταλάβετε…

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.