Αυτά τα πιάτα πορσελάνης δεν είναι όσο… αθώα νομίζετε!

0

Θεός ο graphic designer Don Moyer. Πρώτα απ’ όλα δίνει τρελή ιδέα για μία πρώτης τάξεως φάρσα στις μητέρες και στις γιαγιάδες αυτού του κόσμου. Τους αγοράζεις την συλλογή του Moyer, Calamityware, και εκεί που νομίζουν πως έχουν βάλει στο σπίτι της υπέροχα πιάτα που θυμίζουν το κλασικό μπλε/άσπρο Willow μοτίβο που έχει καθιερωθεί στην τέχνη της κεραμικής από τον 18ο αιώνα, δεν ξέρουν πως το δώρο έχει μία μικρή παγίδα!

Μέσα στα σχέδια ο Moyer έχει βάλει μοναδικές εικόνες από sci-fi καταστροφές, φανταστικά τέρατα, επιθέσεις πειρατών, εκρήξεις ηφαιστείων που απειλούν πόλεις, και ένα σωρό άλλες υπέροχες εμπνεύσεις!

Η νέα σειρά του Moyer -έχει στο πρόσφατο παρελθόν φτιάξει κι άλλες τέτοιες έξυπνες κεραμικές ιδέες- κάνει θραύση στο Kickstarter, αναμένεται να πιάσει το στόχο και έτσι θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη, γεμίζοντας τα τραπέζια με υπέροχα κρυμμένα μυστικά και βάζοντας σε κάθε γεύμα μπόλικο χιούμορ!

donmoyercalamityware2 donmoyercalamityware3 donmoyercalamityware5 donmoyercalamityware7 donmoyercalamityware8 donmoyercalamityware9 donmoyercalamityware10 donmoyercalamityware12 donmoyercalamityware14
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Πηγή: Colossal

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.