5 τρόποι να ομορφύνεις ένα δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

1

Υπάρχουν φορές που κοιτάς ένα δωμάτιο και νιώθεις ότι χρειάζεται μια αλλαγή; Συμβαίνει σε όλες και όλους μας, γι’αυτό σου βρήκαμε 5 τρόπους να ομορφύνεις κάθε δωμάτιο χωρίς πολλά χρήματα ή κόπο!

Πρόσθεσε λαμπάκια

Ο φωτισμός μπορεί να κρίνει αν ένα δωμάτιο είναι ωραίο ή όχι. Εμείς για ευκολία σου προτείνουμε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια (σε λευκό χρώμα) ώστε να κάνεις ένα δωμάτιο πιο γιορτινό 365 μέρες του χρόνου!Επιστράτευσε ριχτάρια

Θες να αλλάξεις κάτι αλλά δε θες να κάνεις μία ακριβή και κουραστική ανακαίνιση; Απλά προμηθεύσου αρκετά ριχτάρια για τα έπιπλά σου (μπορείς και να αγοράσεις ένα ύφασμα της επιλογής σου και να το πας σε μοδίστρα που θα σου βγει αρκετά φθηνά) και απόλαυσε το αποτέλεσμα!

Πρόσθεσε ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό

Ένας αγαπημένος σου πίνακας (ας είναι και αφίσα σε κορνίζα); Ένα μεγάλο, ζωγραφισμένο βάζο; Κεντημένα υφάσματα ως ριχτάρια ή τραπεζομάντηλα; Ένα ιδιαίτερο (για ευκολία ψεύτικο) φυτό; Οι επιλογές είναι αμέτρητες και θα χαρίσουν στο δωμάτιό σου νέα ζωή!

Βάψε τους τοίχους

 Τα περισσότερα νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουν αποκλειστικά λευκούς τοίχους μέσα στο σπίτι, κάτι το οποίο μπορεί από ένα σημείο και μετά να μη σε ικανοποιεί. Προμηθεύσου μία βαφή της επιλογής σου (αν το «έχεις» με τα μαστορέματα) ή προσέλαβε έναν ειδικό και διάλεξε ένα-δυο χρώματα, και θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένη! Μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιήσεις ταπετσαρία ή αυτοκόλλητα τοίχου!

Άλλαξε θέση στα έπιπλα

Έχεις βαρεθεί το δωμάτιό σου; Τότε απλά άλλαξε θέση στα έπιπλά σου, και δες το να γίνεται… καινούριο!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.