Ένα ελιξίριο γεμάτο ένταση, που θα κάνει ακόμα και το πιο απλό πιάτο να μοιάζει εκρηκτικό σε γεύση.
Ένα ελιξίριο γεμάτο ένταση, που θα κάνει ακόμα και το πιο απλό πιάτο να μοιάζει εκρηκτικό σε γεύση.
Αν αγαπάς τις αντζούγιες, τότε αυτή η συνταγή είναι η κορυφαία στιγμή της γεύσης τους. Πρόκειται για ένα ντιπ που ταιριάζει τέλεια με ωμά λαχανικά και ένα ποτήρι κρασί πριν το φαγητό, αλλά μπορεί να γίνει και σάλτσα που απογειώνει μπριζόλα, αρνί ή όποιο άλλο κρέας προτιμάς. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο αρωματικό που μπορείς να το ρίξεις σχεδόν σε οτιδήποτε.
Υλικά
Για το σερβίρισμα (προαιρετικά):
Εκτέλεση
Με ραβδομπλέντερ:
Χτύπα τις αντζούγιες με το σκόρδο και το λεμόνι να γίνουν πάστα. Συνεχίζοντας το μπλέντισμα, ρίξε σταδιακά το λάδι σε τρία μέρη και έπειτα το νερό με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Ένα ελιξίριο γεμάτο ένταση, που θα κάνει ακόμα και το πιο απλό πιάτο να μοιάζει εκρηκτικό σε γεύση.
Καλή απόλαυση!
Και μάθετε τα πάντα για τον κόσμο του σπιτιού!