7 κόλπα για να καθαρίσετε το μπάνιο σας ώστε να μην χρειάζεται να τρίβετε για ώρες

0

Αντί να χάνετε χρόνο και να ξεκινήσετε τον ανοιξιάτικο καθαρισμό στο μπάνιο, μπορείτε να το τακτοποιήσετε σε 10-15 λεπτά. Απλά πρέπει να γνωρίζετε μερικά μικρά κόλπα και, τα καλά νέα, δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά, καθώς έχετε ήδη τα περισσότερα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει σαν διαμάντι.

Ορίστε 7 tips που θα δώσουν τέλος στις ώρες βαρετού καθαρισμού του μπάνιου.

Χρησιμοποίησε λάδι δέντρου τσαγιού

Το λάδι δέντρου τσαγιού μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλαπλά οφέλη, αλλά το πιο σημαντικό, έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Γι’ αυτό η χρήση του στο μπάνιο είναι μια εξαιρετική ιδέα. Προσθέστε λίγο λάδι δέντρου τσαγιού σε μαγειρική σόδα και κάντε στον νεροχύτη σας ένα καλό τρίψιμο. Το λάδι αφαιρεί εύκολα τη μούχλα και τα βακτήρια και αποκαθιστά την λάμψη του νεροχύτη σας.

Χρησιμοποιήστε αφρό ξυρίσματος για να καθαρίσετε τους καθρέφτες

Για να αποτρέψετε την θαμπάδα των καθρεπτών μετά το ντους, απλώστε λίγο αφρό ξυρίσματος. Αφήστε το για 1 λεπτό και σκουπίστε το με μια στεγνή πετσέτα. Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά για να προστατεύει τους καθρέφτες σας από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Χρησιμοποιήστε ξύδι για να καθαρίσετε τα πλακάκια

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κιτρινισμένα πλακάκια εύκολα χωρίς να χρησιμοποιήσετε ακριβά προϊόντα. Απλά βάλτε ξύδι, καθώς χρησιμεύει ως ισχυρό φυσικό καθαριστικό. Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι με ζεστό νερό και κάντε στα πλακάκια ένα σχολαστικό τρίψιμο.

Χρησιμοποιήστε εφημερίδες για να σκουπίσετε τις γυάλινες πόρτες ντους

Εάν δεν έχετε πανί από μικροΐνες στο χέρι, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες. Δεν αφήνει πίσω του ίνες, επιπλέον, τρίβει καλά. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εφημερίδες με λευκό ξύδι για να αποκτήσετε άψογα τζάμια.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σαπουνιού

Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά για να αφαιρέσετε τη συσσώρευση σαπουνιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το γυάλισμα της βρύσης. Τρίψτε το με ένα πανί και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Χρησιμοποιήστε baby oil για να γυαλίσετε τις βρύσες, φωτιστικό και λεκάνη

Βάλτε λίγο λάδι σε ένα πανί και τρίψτε το στα φωτιστικά, στις κεφαλές του ντους, ακόμα και στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα τους δώσετε μια ωραία λάμψη και θα απαλλαγείτε από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Βάλτε μια αλατιέρα με μαγειρική σόδα κοντά στην τουαλέτα σας

Απλώς ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα μειώσει την ανάγκη να καθαρίζετε συχνά τη λεκάνη της τουαλέτας. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα. Χρησιμοποιήστε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 2 φλιτζάνια ξύδι και μετά από 30 λεπτά, η τουαλέτα σας θα ξεβουλώσει.

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.