Τα λάθη που δεν θέλεις να κάνεις όταν επιλέγεις σπίτι

0
Εμφάνιση 1 από 5

Ας υποθέσουμε πως αγοράζεις μια μπλούζα «με το μάτι» -που δεν έχεις δοκιμάσει δηλαδή- και όταν τελικά τη φοράς σπίτι σου ανακαλύπτεις πως σου είναι πολύ φαρδιά ή πολύ στενή. Μικρό το κακό αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από το κατάστημα από όπου την αγόρασες και να την αλλάξεις.

Η ίδια ευκολία δεν υφίσταται όταν έχεις να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ένα σπίτι. Σε τέτοιου είδους αγοραπωλησίες η τακτική «με το μάτι» είναι λανθασμένη. Γι’αυτό, πριν συνταχθούν τα ανάλογα συμβόλαια, συγκεντρώσαμε τα σημεία εκείνα στα οποία πρέπει να δώσεις απόλυτη σημασία πριν επιλέξεις το σπίτι που θα μείνεις.

πριζα σουκοΟι πρίζες και οι θέσεις τους

Είναι μια λεπτομέρεια που φαινομενικά δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, ωστόσο, επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα . Για να το θέσω αλλιώς, σκέψου να φορτίζεις το κινητό στο κομοδίνο απέναντι από το κρεβάτι, γιατί δεν υπάρχει πρίζα κοντά σε αυτό, και το πρωί να πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι για να κλείσεις το ξυπνητήρι, αντί να απλώσεις το χέρι…Ή να θέλεις να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ και να μην υπάρχει καμιά πρίζα έξω από το μπάνιο…

Εμφάνιση 1 από 5
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.